Yardım Galaxy Gear S3 Frontier Bağlantı Sorunu

alperknkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
5
Arkadaşlar öncesinde S8+ ile birlikte bu saati kullanıyordum 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Dün itibariyle Mi Storedan Mi9 T Pro aldım. Neredeyse her tuşları kilitlediğim de bağlantı kopuyor. Sanırım arka planda çalışan uygulamaları kapatıyor telefon ondan dolayıda saat bağlantısı kopuyor. Galaxy Gear uygulamasının pil tasarrufu seçeneğini kısıtlama yok olarak seçtim. Galaxy S Plugin ve Samsung Accessory Service içinde aynısını yaptım ama değişen bişey yok. Bir süre sonra bağlantı kendiliğinden kopuyor. Önbelleği temizle dediğimde yada açık olan tüm uygulamaları X ile kapattigimda direk kopuyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim?

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
Sol attan arkaplan uygulamalar menüsünü açın ordan galaxy wearable üstüne gelip kilit simgesine getirin. Böylece x yaparsanız çalışmaya devam eder. Belki anlık kopar ama tekrar bağlanır merak etmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama izinlerini verip otomatik başlat seçeneğinide aktif edin

Oyla:

alperknkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sol attan arkaplan uygulamalar menüsünü açın ordan galaxy wearable üstüne gelip kilit simgesine getirin. Böylece x yaparsanız çalışmaya devam eder. Belki anlık kopar ama tekrar bağlanır merak etmeyin

Teşekkürler hocam dediğin gibi yaptım sorunum çözüldü :)

Oyla:

akadirars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
Yapmanız gerekenler adım adım anlatıyorum. Güvenlik > Araçlar > Hız Arttırma > Sol üst köşede ayarlar > Uygulamaları Kitleden Samsung acc.ser. gear wearable ve galaxy gear uygulamasını kıtle sonra bak keyfıne

Oyla:

uznbckl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
çağrı
Cihazım
xiaomiredminte8
Konular
0
Yapmanız gerekenler adım adım anlatıyorum. Güvenlik > Araçlar > Hız Arttırma > Sol üst köşede ayarlar > Uygulamaları Kitleden Samsung acc.ser. gear wearable ve galaxy gear uygulamasını kıtle sonra bak keyfıne
Merhaba , redmi note 8 telefonumu yeni aldım, gear s3 saatimi ne yaptıysam bağlayamadım yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler.. (yapılanları yaptım ama yine de olmadı)

Oyla:

unutulan6767

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11
Merhaba , redmi note 8 telefonumu yeni aldım, gear s3 saatimi ne yaptıysam bağlayamadım yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler.. (yapılanları yaptım ama yine de olmadı)
olması gerekir .ben de yaptım bu yöntemi oldu. saati sıfırlayın tekrar.yeni baştan kurulum yapın. yukarıda belirtilen 3 uygulamaya da kilit koyun, otomatik başlatma aktif olsun, tüm izinleri verin ve pil tasarrufu yapmasın.kesinlikle olacaktır.benim de s3 gear saatim vardı,denedim oldu

Oyla:

ahmetmusa123123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet musa
Cihazım
İPhone XS
Konular
0

Merhabalar ,
Samsung Gear S3 cihazını hem iPhone hem de general mobile ile eşleştirme yaptığımda Bluetooth ile bağlı iken , yan yana iken bağlantıda kopma oluyor ve 5-6 sn sonra tekrar bağlanıyor. Bu durum çok sık oluyor . Normal midir . Çözümü var Mıdır. Şimdiden teşekkür ederim.

Oyla:

Adnan torpi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adnan
Cihazım
Samsung s8
Konular
0

Sol alttan arka plan uygulamasını nerden bulabılırım

Oyla:

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
bende mi9t var altta 3 tuş varya dokunmatik. geri , ana ekran , son uygulamalar tuşu. onu kasdediyorum

Oyla:
Üst Alt