Utkusahin12 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Utku Cihazım Mi 6 Yaş 24 Konum İskenderun Katılım 20 Ağustos 2018 Konular 27 Mesajlar 73 Tepkime puanı 15 Puanları 8 30 Kasım 2018 #1 G cam desteği rootla yapılıyor bildiğiniz rootsuz Google camera link varmı arkadaşlar mi 6 kullanıcısıyim teşekkür ederim
G cam desteği rootla yapılıyor bildiğiniz rootsuz Google camera link varmı arkadaşlar mi 6 kullanıcısıyim teşekkür ederim
H hmthvrn мιυιcαɴdιr Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Abdulhamit Cihazım Redmi Note9 Pro Konum İstanbul Katılım 21 Mayıs 2017 Konular 16 Mesajlar 2.610 Tepkime puanı 5.993 Puanları 238 30 Kasım 2018 #2 Uygulama - Çeşitli Xiaomi Cihazlar için Google Kamera bu konuda cihazınız için denenmiş GCam sürümleri mevcut rootsuz çalışmayacaktır diye düşünüyorum. Linkteki konudan devam edebilirsiniz. İyi Forumlar. Oyla: Oyla 0 Downvote
Uygulama - Çeşitli Xiaomi Cihazlar için Google Kamera bu konuda cihazınız için denenmiş GCam sürümleri mevcut rootsuz çalışmayacaktır diye düşünüyorum. Linkteki konudan devam edebilirsiniz. İyi Forumlar.