Yardım Güncelleme sonrası hiçbir şey açılmıyor.

erdal03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
Arkadaşlar dün telefonuma bir güncelleme geldi, güncelleme sonrası uygulamalara (whatsapp, mesajlar, rehber, arama v.b) tıkladığımda "uygulama cihazınıza yüklü değil" yazıyor ve açılmıyor. Ayarlar kısmındada sadece bir kaç yere girebiliyorum. Bugün tahtakalede xiaomi teknik servis diye bir yere götürdüm, içini açıp format atacağız dediler. 128gb neredeyse tamamen dolu, çocuklarımın resimleri, bir sürü numara, 2 whatsapp konuşmaları v.s. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Arkadaşlar dün telefonuma bir güncelleme geldi, güncelleme sonrası uygulamalara (whatsapp, mesajlar, rehber, arama v.b) tıkladığımda "uygulama cihazınıza yüklü değil" yazıyor ve açılmıyor. Ayarlar kısmındada sadece bir kaç yere girebiliyorum. Bugün tahtakalede xiaomi teknik servis diye bir yere götürdüm, içini açıp format atacağız dediler. 128gb neredeyse tamamen dolu, çocuklarımın resimleri, bir sürü numara, 2 whatsapp konuşmaları v.s. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Kablo ile bilgisayara bağlayıp telefondan da dosya transferini seçip önce verilerinizi yedeklemeyi deneyin

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
"Içini açacağız" mı? Sakın cihazınızın içini bu sebepten dolayı actirmayin. Yedeklerinizi aldıktan sonra gereken islemleri yapabilirsiniz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

erdal03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla sıfırlama yapmam gerekecek. Bu çok kötü oldu benim hatam yokki sonuçta sadece güncelleye bastım. Yedekleri bilgisayara aldıktan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

Oyla:

dursuncbr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dursun
Cihazım
mi6
Konular
0
ilk başta bende de oldu uygulamalr açılmamıştı,telefon aç kapa yaptıktan sonra geldi ama bende de klavye görünmez oldu. whatsup, facebook, twiter,normal sms bile yazamıyorum.hiç oldu telefon

Oyla:

erdal03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
ilk başta bende de oldu uygulamalr açılmamıştı,telefon aç kapa yaptıktan sonra geldi ama bende de klavye görünmez oldu. whatsup, facebook, twiter,normal sms bile yazamıyorum.hiç oldu telefon
Hocam telefonu onlarca kez aç kapa yaptım, klavyeyi gectim, neye tıklasam hep aynı hata, hiç bir şey açılmıyor

Oyla:

erdal03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
Kablo ile bilgisayara bağlayıp telefondan da dosya transferini seçip önce verilerinizi yedeklemeyi deneyin
Hocam şimdi usb ile bilgisayara bağladım, normalde telefon ekranında 3 seçenek çıkardı, sadece şarj, dosya aktarımı, resim aktarımı diye onlar çıkmıyor, sadece şarj oluyor telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Içini açacağız" mı? Sakın cihazınızın içini bu sebepten dolayı actirmayin. Yedeklerinizi aldıktan sonra gereken islemleri yapabilirsiniz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yedekleri alamıyorum telefon pcde gözükmüyor sadece şarj oluyor

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım