Yardım Frp silmek

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1
Telefon Modeli
Mediatek
Bootloader Kilidi
Açık
Android 6 sürümü telefon var usb kısmının sadece şarj özelliği çalışıyor. Gerekli yazılımları var. Telefon mtk. Twrp yüklü. FRP adımını geçmedim keske sifirlamadan once hesabi kaldirsaydim ama gitti bir kere. Twrp ile kaldirma varsa iyi olur. USB çalışmıyor çünkü

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Android 6 sürümü telefon var usb kısmının sadece şarj özelliği çalışıyor. Gerekli yazılımları var. Telefon mtk. Twrp yüklü. FRP adımını geçmedim keske sifirlamadan once hesabi kaldirsaydim ama gitti bir kere. Twrp ile kaldirma varsa iyi olur. USB çalışmıyor çünkü
Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım açıkçası. Telefon modeliniz nedir? MTK cihaz adı değil işlemci modeli, cihazda hafıza kartı girişi var mı bilmiyorum, ama sadece şarj alıyorsa ve usb girişi sorunluysa bu dediğiniz işlemleri yapamazsınız. Fastboot moda alabilseniz bile usb çalışmadığı için işlem yapamazsınız. Hesabı kaldırsaydım demişsiniz, ne hesabından bahsettiğinizi de anlamadım ama Mi hesabı diyorsanız aosp rom kurarsanız Mi hesabı olmadan cihazı kullanabilirsiniz. Twrp de hesap şifresi kaldırma özelliği yok. Umarım doğru anlamış ve anlatabilmişimdir. Bir de aşağıdaki konuya göz atmanızı isteyeceğim

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uhans u300 diye bir cihaz. İşlemci 6750t. Hafıza kartı girişi var. Google hesabını kaldırmadan telefonu wipe yaptım. Bunda mi hesabı yok düz android 6. Twrpde ekran kilidini kaldırabiliyorum ama frpyi silemedim. Hafıza kartı için çözümünüz nedir?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Uhans u300 diye bir cihaz. İşlemci 6750t. Hafıza kartı girişi var. Google hesabını kaldırmadan telefonu wipe yaptım. Bunda mi hesabı yok düz android 6. Twrpde ekran kilidini kaldırabiliyorum ama frpyi silemedim. Hafıza kartı için çözümünüz nedir?
Kart okuyucu ile hafıza kartına romu atıp, cihaza takıp rom yüklemesi yapabilirsiniz.

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Zip romu mevcut degil maalesef. İmg dosyalarını yuklesek olur mu dersiniz
Zaten zip olan halini netten bulup indireceksiniz hocam, onu hafıza kartına atıp, hafıza kartını da cihaza takıp yüklemeyi yapacaksınız.

Oyla:
Üst Alt