Yardım Freebuds 3 - Mi 10 Pro düşük ses

Uauamr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomu.eu V12.0.4
Telefon Modeli
Mi 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar mi 10 pro cihazimla birlikte huawei freebuds 3 kullaniyorum. Kulakligin sesi normalde gayet iyi cikmasina ragmen telefon gorusmelerinde cok dusuk volume ses geliyor. Bunun romdan kaynaklanabilecegini düşünüyordum ama rom degistirdim ayni soeun devam ediyor. Konu ile alakali yorumunuz olur mu?

Taylanaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi mi 10 5G
Konular
2
Arkadaslar mi 10 pro cihazimla birlikte huawei freebuds 3 kullaniyorum. Kulakligin sesi normalde gayet iyi cikmasina ragmen telefon gorusmelerinde cok dusuk volume ses geliyor. Bunun romdan kaynaklanabilecegini düşünüyordum ama rom degistirdim ayni soeun devam ediyor. Konu ile alakali yorumunuz olur mu?
hocam merhaba bende mi 10 kullanıyorum ve airpods prodan iyi ses alamıyorum geliştirici seçeneklerinden aac kodeğini seçip airpods 2 de düzelmişti ama son cihazımda düzelmedi. ses içinde orada ayar var diye biliyorum kurcalarsan göreceksin

Oyla:

Uauamr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam merhaba bende mi 10 kullanıyorum ve airpods prodan iyi ses alamıyorum geliştirici seçeneklerinden aac kodeğini seçip airpods 2 de düzelmişti ama son cihazımda düzelmedi. ses içinde orada ayar var diye biliyorum kurcalarsan göreceksin
Denedim ama cok fazla ayar var. Aacyi denedim degisen birsey yok malesef

Oyla:

kedilerden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilge
Cihazım
note 9 pro
Konular
5

Hocam ben de note9 pro kullanıyorum. Ses yükseltme nasıl oluyor

Oyla:

Taylanaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi mi 10 5G
Konular
2
Hocam ben de note9 pro kullanıyorum. Ses yükseltme nasıl oluyor
telefon ayarlarında hakkında olan yere girMIUI SÜrümü yazan yere üst üste dokun 3-5 defa geliştrici olmanıza bir kaç adım kaldı der zaten .. sonra ayarlara geliştirici seçenekeri yaz orana bluetooth kısmına gel oradaki ayarlardan biri ile yapıyorsun ben AAC kodeiğini seöip halletmiştim

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
telefon ayarlarında hakkında olan yere girMIUI SÜrümü yazan yere üst üste dokun 3-5 defa geliştrici olmanıza bir kaç adım kaldı der zaten .. sonra ayarlara geliştirici seçenekeri yaz orana bluetooth kısmına gel oradaki ayarlardan biri ile yapıyorsun ben AAC kodeiğini seöip halletmiştim
Hocam geliştirici seçeneklerinden mutlak sesi devre dışı bırak butonu açık ise kapatıp Bluetooth bağlantısını sıfırlayıp deneyebilir misiniz ?

Oyla:

kedilerden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilge
Cihazım
note 9 pro
Konular
5