Mod FPS Limitations Patcher

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Bilindiği üzere cihaz belirli bir ısı noktasına ulaştıktan sonra pil ve performans uygulaması ekran yenileme hızını 60 hz'ye kilitliyor bu da ani FPS düşüşleri yaşatıyor.
Bu modül tam da bunu önlemek için çalışıyor ısınma durumunda ekran yenileme hızı 120 hz sabit kalmaya devam ediyor.

Termal modüllere göre daha güvenli ve daha az ısınma sağlıyor.

Bu modül, herhangi bir Miui/HyperOS'taki FPS sınırlamalarını kaldırmak için mevcut PowerKeeper uygulamanızı otomatik olarak değiştirecektir.

Yalnızca HyperOS Android 14 eu rom ile denendi.
İmza doğrulaması kaldırma zorunluluğu olmadan sorunsuz çalıştı. Diğer sürümlerde denemeden önce bootloop önlemi alınız.

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
V2 çıkmış hocam

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V2 çıkmış hocam
Evet paylaştığım zaten V2 sürümü olmalıydı kazayla İlk sürümü attım sanırım. Ben geliştirici linki yerine kullandığım dosyayı paylaşmayı tercih ederim ileride bir çoğu eski sürümleri siliyor çünkü.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Evet paylaştığım zaten V2 sürümü olmalıydı kazayla İlk sürümü attım sanırım. Ben geliştirici linki yerine kullandığım dosyayı paylaşmayı tercih ederim ileride bir çoğu eski sürümleri siliyor çünkü.
Ben de elimden geldiğince geliştiricinin paylaştığı dosyayı indirmeye gayret ediyorum hocam :D
Söylediğinde haklısın ama. Bazı ergen geliştiriciler bir kişiye bile sinirlenip komple arşivi silebiliyor.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Ben de elimden geldiğince geliştiricinin paylaştığı dosyayı indirmeye gayret ediyorum hocam :D
Söylediğinde haklısın ama. Bazı ergen geliştiriciler bir kişiye bile sinirlenip komple arşivi silebiliyor.
Evet geçmişte çok yaşandı bunlar. Aslında Kashi her türlü sağlam da konular arkada kaldıkça sorun çıkıyor. Örneğin 2020 yılından paylaştığım yöntemi 2024 yılında deneyip sorun yaşayanlar da var. Ayrıca benim drive çöplük gibi olmuş kazayla V1 linkini atmışım düzelttim siz haber verince. Bu modül cihaza harika akılcılık katıyor herkese tavsiye ederim.

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
11
Bende yüklenmiyor eskiden magisk deltada yüklemiştim farkı hissetmiştim oyunlarda ama aynısı yapmak için lposed hyperceiler ile powerkeer uygulamasını Max FPS açarak hallediyorum şimdi ama bu şekilde ekstra ram harcıyorum şimdi direk magisk kullanıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-11-18-09-40-393_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2024-10-11-18-09-40-393_com.topjohnwu.magisk.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 5

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Sağolasın paylaşım için hocam.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Bende yüklenmiyor eskiden magisk deltada yüklemiştim farkı hissetmiştim oyunlarda ama aynısı yapmak için lposed hyperceiler ile powerkeer uygulamasını Max FPS açarak hallediyorum şimdi ama bu şekilde ekstra ram harcıyorum şimdi direk magisk kullanıyorum
Sorun muhtemelen magisk sürümü kaynaklı farklı sürümde denemek gerekir.
Ben KernelSU ile kullanıyorum doğrusu.

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Bilindiği üzere cihaz belirli bir ısı noktasına ulaştıktan sonra pil ve performans uygulaması ekran yenileme hızını 60 hz'ye kilitliyor bu da ani FPS düşüşleri yaşatıyor.
Bu modül tam da bunu önlemek için çalışıyor ısınma durumunda ekran yenileme hızı 120 hz sabit kalmaya devam ediyor.

Termal modüllere göre daha güvenli ve daha az ısınma sağlıyor.

Bu modül, herhangi bir Miui/HyperOS'taki FPS sınırlamalarını kaldırmak için mevcut PowerKeeper uygulamanızı otomatik olarak değiştirecektir.

Yalnızca HyperOS Android 14 eu rom ile denendi.
İmza doğrulaması kaldırma zorunluluğu olmadan sorunsuz çalıştı. Diğer sürümlerde denemeden önce bootloop önlemi alınız.

Hocam konuyla biraz alakalı biraz alakasız belki bilginiz vardır diye sorayım dedim :D Her uygulamaya özel ''hz'' kontrolü yapabileceğimiz düzgün çalışan bir uygulama var mıdır ? Snapchat,Brave gibi uygulamalar 60 fps'de çalışıyor canımı sıkan bir durum, Playstore'da ''SmartHertz'' diye uygulama buldum fakat burada Hzleri ayarladığım da kullandığım uygulamalar için işe yarıyor fakat oyunları 45 fpsde oynatıyor bir problem var ne yaptıysam çözemedim.

Üst Alt