Yardım Fotoğrafların Geç Netlenmesi

aytc39

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aytaç
Cihazım
mi5
Konular
1
İyi günler. Telefonu dün kullanmaya başladım. Mi5 ten genel manada memnun kaldım; fakat fotoğraflar önce çözünürlüğü düşük olarak geliyor sonrasında netleşiyor. Bu kısa bir sürede gerçekleşse de can sıkıcı bir durum. Aynı problemi instagramda da yaşamaktayım. Telefonun android sürümü 6.0.1 Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi hafta sonları

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
İyi günler. Telefonu dün kullanmaya başladım. Mi5 ten genel manada memnun kaldım; fakat fotoğraflar önce çözünürlüğü düşük olarak geliyor sonrasında netleşiyor. Bu kısa bir sürede gerçekleşse de can sıkıcı bir durum. Aynı problemi instagramda da yaşamaktayım. Telefonun android sürümü 6.0.1 Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi hafta sonları

Dün Çıkan Android 7 Sürümüne Yükseltin Hocam ;)
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-nougat-7-1-19-global-beta-rom-offical.10204/

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Hocam Özelden Mesaj İle Yardım Talebinde Bulunmayın. Okumuyorum Çünkü..
Bunu Hem İmzamda Hemde Profil Gönderilerimde Belirtiyorum. Yardım İsteklerinizi Konularda veya Mesajlarda Etiketleyerek Yapabilirsiniz ;)

Nasıl Yüklenir Konusu: Mi5 Bölümünde Yazılı ve Videolu Anlatımları Var.
Rom Farkları : S.S.S Bölümünde Gerekli Açıklamaları Var.

Oyla:

aytc39

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aytaç
Cihazım
mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Özelden Mesaj İle Yardım Talebinde Bulunmayın. Okumuyorum Çünkü..
Bunu Hem İmzamda Hemde Profil Gönderilerimde Belirtiyorum. Yardım İsteklerinizi Konularda veya Mesajlarda Etiketleyerek Yapabilirsiniz ;)

Nasıl Yüklenir Konusu: Mi5 Bölümünde Yazılı ve Videolu Anlatımları Var.
Rom Farkları : S.S.S Bölümünde Gerekli Açıklamaları Var.

Kusura bakmayın dikkat etmemişim . Şuan telefonumun MIUI sürümü Global 8.1 Kararlı 8.1.2.0(MAAIDI). Android ise 6.0.1. Bu şekilde iken nougata geçiş için otomatik güncelleme mi gelecek yoksa benim manuel olarak işlem mi yapmam mı lazım ?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Kusura bakmayın dikkat etmemişim . Şuan telefonumun MIUI sürümü Global 8.1 Kararlı 8.1.2.0(MAAIDI). Android ise 6.0.1. Bu şekilde iken nougata geçiş için otomatik güncelleme mi gelecek yoksa benim manuel olarak işlem mi yapmam mı lazım ?

64bit Bir Bilgisayar ile;
Aşağıdaki Romu Mi Flash x64 Sürümü ve"Flash All" Seçeneği İle Fastboot Modda Flaşlamanız Gerekiyor.

Cihazda Global STabil Rom Var. Son Çıkan Sürüm İse Global Developer Romdur. İkisi Birbirinden Farklı Romlardır. Birbiri Arasında Geçişler, Sadece Fastboottan Rom Yüklenerek Yapılır.
Yedek Alınız. Cihazda Herşey Silinecektir.
Fastbottan Rom Yükleyebilmek İçin Bootloader Kilidiniin Açıkda Olması Gerekiyor.

Oyla:

aytc39

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aytaç
Cihazım
mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
64bit Bir Bilgisayar ile;
Aşağıdaki Romu Mi Flash x64 Sürümü ve"Flash All" Seçeneği İle Fastboot Modda Flaşlamanız Gerekiyor.

Cihazda Global STabil Rom Var. Son Çıkan Sürüm İse Global Developer Romdur. İkisi Birbirinden Farklı Romlardır. Birbiri Arasında Geçişler, Sadece Fastboottan Rom Yüklenerek Yapılır.
Yedek Alınız. Cihazda Herşey Silinecektir.
Fastbottan Rom Yükleyebilmek İçin Bootloader Kilidiniin Açıkda Olması Gerekiyor.

Gerekli işlemleri yaptıktan sonra geri dönüş yapacağım. Teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt