Çözüldü Fotoğraflar

akillifisek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Dostlar bilgisizliğimi mazur görün ama bir sorum olacak;
Ben telefonla bir fotoğraf veya video çektiğimde bu gcam veya orijinal fotoğraf uygulaması olsun, bu çektiğim fotoğrafları telefonun galeri uygulamasından sildigim oluyor. Bu fotoğraflar galaride gözükmüyor. Hatta WhatsApptan da iş dolayısıyla çok sayıda evrak fotoğrafları atılıyor ben bunları da galeriden sildigim zamanlar oluyor. Sorum şu; ben bu fotoğrafları silmeme rağmen Instagramda fotoğraf paylaşmak istediğim zaman hâlâ bu evrak ve diğer fotoğrafları Instagramdan görebiliyorum fotoğraf paylaşma yerinde dolaşırken hepsini aynı yerinde görüyorum, tekrar galeriden baktığımda ise hiç bir fotoğraf gözükmüyor bunun nedeni nedir? Bu fotoğrafları silememiş miyim?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Fotoğraflarınız Google Fotoğraflar uyuglaması aracılığı ile Drive alanınıza yedekleniyordur. Farklı bir uygulamadan fotoğraf seçmek istediğinizde Drive üzerinde yedeklenmiş fotoğraflar da görüntülenir. Silmek istediğiniz fotoğrafları galeri dışında Google Fotoğraflar üzerinden de silmeniz gerekli.

akillifisek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğraflarınız Google Fotoğraflar uyuglaması aracılığı ile Drive alanınıza yedekleniyordur. Farklı bir uygulamadan fotoğraf seçmek istediğinizde Drive üzerinde yedeklenmiş fotoğraflar da görüntülenir. Silmek istediğiniz fotoğrafları galeri dışında Google Fotoğraflar üzerinden de silmeniz gerekli.
Bilgi için teşekkürler

Üst Alt