Yardım Fotoğraf ve Videoların Gözükmeme Sorunu

sagopala

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, xiaomi mi a1 kullanmaktayım ve bugün play storedan 3 uygulamama güncelleme geldi. Bunlar; sahibinden, telefonun kendi telefon yani çevirici uygulaması birde General Mobile'ın ses kaydedicisi. Nolduysa bu üçünü güncelledikten sonra dosyalarım uygulaması haricindeki tüm uygulamalarda dahili depolamadaki resimlerim videolarım gözükmemeye başladı. Acaba virüs mü girdi diye şüphelenip 2 farklı cleaner ve 2 farklı antivirüs programıyla tarattım herhangi bir şey çıkmadı. Bu sırada güncellediğim uygulamaları kontrol etmeye başladım ve fark ettim ki General Mobile'ın ses kaydedicisi açılmıyor bunu sildim direk sonra sahibindeni de sildim ve telefon uygulamasını da fabrika varsayılanına çektim. Düzelen herhangi bir şey olmadı. Dosyalarda gezinirken her klasörde .nomedia dosyası oluşturulduğunu fark ettim bunun üzerine de telefonu bilgisayara bağlayıp .nomedia dosyalarını dahili depolama da arattım ve bu 3 uygulamayı güncelledikten sonra yaklaşık 800 adet .nomedia dosyasının oluşturulduğunu gördüm. Bunların hepsini sildim telefonu yeniden başlattım ve her şey düzeldi fakat sonraki yeniden başlatmamda fark ettimki resimler ve videolar galeride gözüküyor fakat whatsapp instagram gibi uygulamalarda gözükmüyor. Bunun üzerine acaba tekrar mı .nomedia dosyaları oluşturuldu diye telefonu bilgisayara bağlayıp tarattım ama oluşturulmadığını gördüm. Şuan elim kolum bağlı bu sorunu nasıl çözebilirim diye düşünüyorum. Resimlerim ve videolarım galeride ve dosyalarımda gözüküyor fakat whatsapp, instagram ve twitter gibi uygulamalarda gözükmüyor. Herhangi bir fikri olan varsa lütfen esirgemesin, yardımlarınızı bekliyorum.

Üst Alt