Soru Fotoğraf çekimi

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Arkadaşlar bu foto redmi note 4 ile cekilmis.
Bende de ayni telefon var fakat bende çekmiyor bi ayari falan mı var bunun sizde nasil kamera?

Ekli dosyalar

• IMG_1519995673587.jpg
    IMG_1519995673587.jpg
    251,2 KB · Görüntüleme: 63

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
???????

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
iso ayarı pozlama düzgün yapılırsa ışık yeterliyse profesyonel fotoğraflara yakın çıkabiliyor fotoğrafın redmi note 4 ile çekildiğini nereden biliyorsunuz fotoğrafın orjinal halini bulursanız içerisinde çekildiği makina konum bilgileri vs yer alabiliyor ama bu fotoğram whatsappdan veya başka yerden gönderilmiş olabilir editlenmiş kimlik bilgileri eksik onun için birşey demek pek mümkün degil

Oyla:

Dub

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dub
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
6
Arkadaşlar bu foto redmi note 4 ile cekilmis.
Bende de ayni telefon var fakat bende çekmiyor bi ayari falan mı var bunun sizde nasil kamera?

Redmi Note 4 ile çekilen fotoğrafların Dosya bilgisi (Örnek: IMG_20180302_157483.jpg) şeklinde, yani tarih ve numara bilgisinden oluşuyor. En azından bende öyle.

Sizin paylaştığınız dosya bilgisinde ise sadece numara var. Tabi ki bu tek başına yeterli bir kanıt olmasa da, ben o fotoğrafın Redmi Note 4 ile çekildiğini pek zannetmiyorum. Veya Redmi Note 4 ile çekilmiş, fakat editlenmiş olduğunu düşünüyorum.

Fotoğraftakine benzer bir efekt elde etmek için kameranın "Tilt-shift" modunu kullanabilirsiniz. Fakat o modda arka planın ne kadar bulanık/net olacağına müdahale edemiyorsunuz, sadece daire veya paralel moddan birini seçebiliyorsunuz ama yine de güzel fotoğraflar elde edilebiliyor.

Oyla:

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla arkadaşlar facete grupta bi arkadaş paylaşmış normal kamera böyle çekiyomuş ne bileyim yalan atması için hiçbir sebep yok
bi biz çekemedik şöyle fotoğrafları :)

Oyla:
Üst Alt