Sohbet Forumda gereksiz tartisma olusmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Arkadaşlar dun actigim cigkofte nasil yapilir diye bir konu vardi. Amacim sosyallesmek ve bilgi almakti. Elbette YouTube yada internet gibi bilgi kaynaklarindan bakabikirdim. Lakin burdaki arkdaslarla hem sohbet hemde eglence amacli ve konu dışı olarak seçtiğim bir muhabbetti. Gelen cevaplar beni ziyadesiyle üzdü ve yersiz tartismalar cikti. Forumda herkes birbirini eleştirebilir. Bende eleştiriye açık biriyim. Lakin cigkofte konusunda yapmaya çalıştığınız eleştiriler yersiz ve alakasizdi. (Kimi demis semers den al) evet bu yorumun konuyla alakasi yok. Elestiri yapacaksanız mantikli olmanizda fayda var. Beni forumda bir cok kisi tanir. Elimden geldigince forum, mesaj, ve whatsaap dahil özel olarak ilgilenmisimdir. Bu yüzden forumda bir daha konu acmama karari aldim. Yine elimden geldigince herkese yardimci olucam. Herkese iyi forumlar

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
17
Çiğköfte nasıl yapılır sorusu :D bence güzel giggle~~

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam günaydın aldırmayın siz, sonuçta ('' Herkes yaratılışına göre davranır, kendi karakterinin gereğini sergiler '' İsra 17/84 ) ayet ile belirtilmiş. Bu sözün üzerine söz olmayacağını düşünerek siz ne derseniz deyin karşıdaki kişinin karakteri neyse onu yapacak başka türlüsü düşünülemez bile.

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
17
Bazı şeyleri bu kadar basite indirgememek lazım. Karakteriyle yaratılıyor ise bir insan işlediği günahlarından da mesul olmaz, :) Yani şöyle ki insanın içine kötülük yada yanlış şeyler doğuştan eklenmez ,sonradan kazanılan şeylerdir bunlar, Allah kimseyi günahkar yaratmaz. :)
Hocam günaydın aldırmayın siz, sonuçta ('' Herkes yaratılışına göre davranır, kendi karakterinin gereğini sergiler '' İsra 17/84 ) ayet ile belirtilmiş. Bu sözün üzerine söz olmayacağını düşünerek siz ne derseniz deyin karşıdaki kişinin karakteri neyse onu yapacak başka türlüsü düşünülemez bile.

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
çiğ köfte konusunda haklı olsanızda çiğ köfte konusuyla aynı gün açtığınız forum çöp oldu konunuz da haksızdınız bence insanların uzun zamandır beklediği miui 11 konusunda heyecanlanmaları ve bu konuların çoğalması gayet normaldi bence

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sohbet bölümümüz elbette sohbet etmek için var fakat mehmet_dengiz son iki günde açmış olduğunuz konular gerçekten amacını aşmış durumda. Konularınızın içerisinde gerek gerek diğer yönetici arkadaşlarımız mümkün olan en münasip şekilde sizi uyarmaya çalıştık fakat ısrarla gereksiz konular açmaya devam ediyorsunuz... Açtığınız her sohbet konusu forumumuzu amacından uzaklaştırıyor, tartışma çıkartıyor. İyi niyetinizden artık emin değiliz ve konularınızı forum huzurunu bozmak amacıyla açtığınızı düşünüyoruz. Bu kilitlediğim son konunuz, bundan sonra her hangi bir nedenle kilitlenmei gereken bir konu açar iseniz forumumuzdan süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız. Yöneticilerimizin sizin yazdıklarınızı takip etmekten daha önemli görevleri var.

Merak edenler için kullanıcının açtığı gereksiz konulardan bazıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt