Yardım Foruma yasal bir soru soruyorum ücretli destek için diye cevap geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tranz46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
mi mix 2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
10
Bootloader Kilidi
Açık
Eski imei im silinmesi sebebiyle destek postu atıyorum konum kilitlenip ücretli destek için bir üyeye yönlendiriliyor. Madem burası yardım talep için ücretli en başa yazın burada bedava bilgi olmaz diye. İşte bu körelmiş zihniyet Türk yöneticilerinin zihniyetidir. Neyse yabancı forumlarda çözüm aramaya devam. yazık bizim millet adam olmaz.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Hoş geldin
Cihaz nedir yazar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMEI n nasıl silindi onu da yaz

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
İmei atma konusunda rehber hazırlamak, yardımcı olmak, yönlendirme yapmak Türkiye'de nerede yasal? Her forumun bir kuralı vardır. İmei konusuda bu forumda ve Türkiye'de ki genel kurallara göre illegal bir durumdur. Size imei hakkında forum üzerinden konu şeklinde yardımcı olunamayacağını daha kaç cümle ile anlatmam gerekiyor acaba? Yetkili veya bu konuda bilgili bir kişi ile özelden konuşabilirsiniz, konuda yardımcı olmak ve yardım istemek (imei konusunda) ne yazık ki yasal bir durum değil. @--SEFA-- hocam veya @Zenex hocam bu konuda forumumuzda ki en bilgili kişiler arasında. Gerekli yardımı onlardan talep edebilirsiniz.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Eski imei im silinmesi sebebiyle destek postu atıyorum konum kilitlenip ücretli destek için bir üyeye yönlendiriliyor. Madem burası yardım talep için ücretli en başa yazın burada bedava bilgi olmaz diye. İşte bu körelmiş zihniyet Türk yöneticilerinin zihniyetidir. Neyse yabancı forumlarda çözüm aramaya devam. yazık bizim millet adam olmaz.
1 Ocak 2018 Tarihinde üye olmuşsun ve 3 mesajın var... Bu 3 mesajı da başın sıkışınca, imei uçunca foruma can havliyle gelerek yazmışsın... Bu kadar serzenişte bulunabilmen için öncelikle bulunduğun ortama bir emeğinin olması gerekiyor bence... Sonrasında da talep ettiğin şeyin yasal sınırları nedir bilmen gerekiyor... Yasal konuların dışında da, üye olurken okumak "zorunda" olduğun forum kurallarına riayet etmek "zorundasın"

Değilse de; zaten sen bilirsin... Önce, adam olacaksın ki; milletin adamlığını sorgulayabilesin...

Oyla:

nihaterim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nihat
Cihazım
RN3-6pro-5Splus
Konular
3
Değilse de; zaten sen bilirsin... Önce, adam olacaksın ki; milletin adamlığını sorgulayabilesin...

Çok beğendim mükemmel cümle.

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
1 Ocak 2018 Tarihinde üye olmuşsun ve 3 mesajın var... Bu 3 mesajı da başın sıkışınca, imei uçunca foruma can havliyle gelerek yazmışsın... Bu kadar serzenişte bulunabilmen için öncelikle bulunduğun ortama bir emeğinin olması gerekiyor bence... Sonrasında da talep ettiğin şeyin yasal sınırları nedir bilmen gerekiyor... Yasal konuların dışında da, üye olurken okumak "zorunda" olduğun forum kurallarına riayet etmek "zorundasın"

Kimse 1 cihaz için gidip box almaz. Ayrıca 5a da efs de kendi kendine silinmez . Arkadaşın amacı ortada da hocam şuan tatlı sularda geziniyor.
Konuya cevap verse olay açığa çıkacak

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
--SEFA-- hocam konuyu kapatmayın demişsiniz fakat bu kullanıcı box satın almış, 5 farklı cihaza IMEI atmaya çalışıyor, belli ki ticari olarak bu işi yapmaya çalışıyor, forum kurallarına aykırı davranışını uyarılmasına rağmen birden fazla defa tekrar ediyor ve yetinmeyerek yöneticilerimize hatta milletimize hakaret ediyor. Durması gereken çizgiyi gereğinden fazla aşmış, dolayısıyla forumumuzdan süresiz uzaklaştırıldı. Siz naif kişiliğiniz ile bu şaha yardımcı olmak isterseniz elbette ki edebilirsiniz ancak sizden ricam bu tarz kişiliklere forumumuz üzerinden yardımcı olmayınız.

Bir defa daha BÜYÜK VE KALIN HARFLERLE yazayım...

IMEI DEĞİŞİMİ YASAL BİR İŞLEM OLMAMASI NEDENİYLE FORUMUMUZDA ANLATIMININ YAPILMASI YASAKTIR VE SUÇTUR!

Sorun yaşayan arkadaşlarımız için yapılan iyi niyetli yönlendirmeleri farklı aksettirmeniz iyi niyetimizin suistimal edilmesi anlamına gelir ve emin olun buna izin vermem. Gerekirse IP adresleriniz ve kişisel bilgilerinizle işlediğiniz suça ilişkin ilgili makamlara suç duyurusunda bulunulur ancak forum düzenimizin bozulmasına izin verilmeyecektir.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt