Sohbet Foruma öneri!

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Şimdi forum kıyaslaması yapmıyorum önden bilgilendireyim
Technopat forumuna 2014'den beri üyeyim burada 2 el bölümünde bazı katı kurallar var öncelikle 1'ncisi şu satış yapmak istersen belirli bir mesaj kotasina ulaşmis olman lazım önceden yoktu sonradan geldi iyi oldu gelmesi her önüne gelen konu açıyordu vs
2'ncisi ise satış ve alış harici mesajların yazılmaması. Yani şöyle ozetliyim anlamayanlar olursa şayet 2 el konusuna PC koydum bana alıcı dediki sadece ekran kartı satılıkmı veya ram satilikmi veya ben hepsinin tek tek fiyatını yazmışımdir pazarlık olurmu gibisinden mesajlarlarin yazılmasi bunlar olması gereke ornekler

Ama bizim forumda satış bölümüne bir konu açtığımizda sağolsunlar o konuyu baltalamak konu dışı yorum yapmak vs daha birçok örneği var bunun

Yani demem oki sen ben değilsin ben sen değilim senin fikrindekiler ayrı benim ayrı sen x şekilde satarsın ben x şekilde ben x şekilde strateji yaparım sen x strateji şekilde sen beni yonetemessin bende seni doğrumu? Bu 2 el platformu herkese açık ve alt üst sınırı olmayan bir platform isteyen isteğini yazar ister satılsın ister satilmasin.
Market fiyatları et fiyatı daha birçok örneği var bunun bunlara ses çıkarmayan ülkemin vatandaşı bizim kazanacağımız üç kuruş kaara laf atıyor ne yapıyım simdi ben bilmiyorum daha nasıl örnek vereyim
Ya piyasada okadar saçma fiyatlar varki sadece PC için değil herşey zaten şuan saçma sapan fiyatta kimse bunlara ses çıkarmıyor neden?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Forum kuralları çerçevesinde isteyen istediği yorumu eleştiriyi yapma hakkına sahip.
Şimdi bende bi eleştiri yapayım satış yaptığınız şeyler ikinci el ama sıfır fiyatına satıyorsunuz bunu yaparken utanmıyorsunuz sonra piyasa söyle böyle diyosunuz herkes birbirinden görüp Hee demekki bunun ederi buymuş diye kafasına göre fiyat biçiyor ama size göre hava hoş biseyler hakkında bilgisi olmayan saf kendi halinde insanlar mutlaka düşüyor dimi? Malum sarı site ve letgo dahil piyasayı senin gibi arkadaşlar bu hale getirdi.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum kuralları çerçevesinde isteyen istediği yorumu eleştiriyi yapma hakkına sahip.
Şimdi bende bi eleştiri yapayım satış yaptığınız şeyler ikinci el ama sıfır fiyatına satıyorsunuz bunu yaparken utanmıyorsunuz sonra piyasa söyle böyle diyosunuz herkes birbirinden görüp Hee demekki bunun ederi buymuş diye kafasına göre fiyat biçiyor ama size göre hava hoş biseyler hakkında bilgisi olmayan saf kendi halinde insanlar mutlaka düşüyor dimi? Malum sarı site ve letgo dahil piyasayı senin gibi arkadaşlar bu hale getirdi.
Yazdıklarımdan bunumu anladınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tebrik ederim seni ]:) yazdıklarımdan çıkardığınız sonuç cidden buysa tekrar tebrikler burda sayflarca örnek verecek olsam dahi sizlerin bu yorumundan sonra boş kalır bundan dolayı uzatmiyorum konuyu

Sıfır fiyatinami satıyorum hmm 1500 2000 TL fark var ben sıfır fiyatına satıyorum hmm sende haklısın senin için 1500 2000' TL elinin kiri anladığım kadarıyla sulaleniz ve sizlerde haliyle zenginsiz bu 2000 TL ler sizin için bı anlamı yok tabbi doğru durumu olmayanı kim halinden anlasin zaten ülkemizde zengin dahada zengin fakir daha fakir değilimi benmi yanlış biliyorum veya analiz ediyorum kendi görduklerimden okuduklarimdan sonra

Bu forumda birçok kullanıcı neden acaba kaçak cihaz kullanıyor bunu düşündunmu hiç? Bence bu soru sana çok cevaplar katacaktır.

Sen bence Pc'yi 1'tl ye ilana koysam onada laf edersin çok pahalı 50 kuruşa var başka.yerde anladın sen :)

Son düzenleme:

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Bu forumda birçok kullanıcı neden acaba kaçak cihaz kullanıyor bunu düşündunmu hiç? Bence bu soru sana çok cevaplar katacaktır.
para yedirmemek için olabilir mi sizce?
Kullandığım telefondan öne çıkalım.
Poco x3 NFC.
Cihaz Amazon'da 265 Dolara satılıyor(du).
Bu fiyatı türk lirasına vuracak olursak 2200 TL ediyor.
Cihaz Türkiye versiyonuyla aynı cihaz.
Ama gel gelelim Türkiye'de ne kadar? 3500 TL.
Burada 1300 TL'lik bir fiyat var.

Sence bu fiyat farkında sırf garanti ve çift hat için değer mi? Siz söyleyin.

Sen bence Pc'yi 1'tl ye ilana koysam onada laf edersin çok pahalı 50 kuruşa var başka.yerde anladın sen :)
Cihazınızın sıfırı aynı fiyata toplanıyor biz bunu söylüyoruz siz ise (galiba eleştiriyi sevmediğinizden) böyle ukala tarzda cümleler kuruyorsunuz.
Yani demem oki sen ben değilsin ben sen değilim senin fikrindekiler ayrı benim ayrı sen x şekilde satarsın ben x şekilde ben x şekilde strateji yaparım sen x strateji şekilde sen beni yonetemessin bende seni doğrumu? Bu 2 el platformu herkese açık ve alt üst sınırı olmayan bir platform isteyen isteğini yazar ister satılsın ister satilmasin.
Biz sizden daha çok ürünü almak isteyen alıcıları uyarıyoruz clap~~. Bakın aynı fiyata sıfırı toplanabilir diye.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Hepsiburadaya Amazona vs daha birçok firma varneden laf etmiyorsunuz sesinizi çıkarmıyorsunuz? birçok ürünü ordan alıyorsun bune perhiz bune lahana turşusu indirim oldumu herkes aklını kiraya verip hurda saldırıyor ürünlere?

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Hepsiburadaya Amazona vs daha birçok firma varneden laf etmiyorsunuz sesinizi çıkarmıyorsunuz? birçok ürünü ordan alıyorsun bune perhiz bune lahana turşusu indirim oldumu herkes aklını kiraya verip hurda saldırıyor ürünlere?
Technopat üzerinde de bu kadar fazla yazım hatası yapıyor musunuz? Hepsiburada sıfır ürünler satıyor :). İkinci el ürünleri 0 fiyatına satmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Technopat üzerinde de bu kadar fazla yazım hatası yapıyor musunuz? Hepsiburada sıfır ürünler satıyor :). İkinci el ürünleri 0 fiyatına satmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Seni ilgilendirmezki hata yapıp yapmamam konuyu çarpıtmayalim hm sıfır olunca laf yokmu fiyatlara ok sana cevap vermicem daha.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Seni ilgilendirmezki hata yapıp yapmamam konuyu çarpıtmayalim hm sıfır olunca laf yokmu fiyatlara ok sana cevap vermicem daha.
Technopat'a 2014'ten beridir üye olduğunuzu belirtmiştiniz. Bundan yola çıkarak orasının size yazım hatası yapmamanızı öğrettiğini düşünmüştüm. Yanılmışım.
Tekrar toparlayalım. Verdiğiniz fiyattaki cihazı Hepsiburada, N11 ve Trendyol karışık sıfıra toplayabildik diye bizi ilgilendirmez olmuyor. E onlar yapıyor bende yapınca sorun mu oluyor? Diyorsunuz. Bu düşünme şekliyle forumlardan önce kitap okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Türkçedeki en basit soru ekini bile ayrı yazamayan kişi burada Hepsiburada'yı bahane ediyor.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Technopat'a 2014'ten beridir üye olduğunuzu belirtmiştiniz. Bundan yola çıkarak orasının size yazım hatası yapmamanızı öğrettiğini düşünmüştüm. Yanılmışım.
Tekrar toparlayalım. Verdiğiniz fiyattaki cihazı Hepsiburada, N11 ve Trendyol karışık sıfıra toplayabildik diye bizi ilgilendirmez olmuyor. E onlar yapıyor bende yapınca sorun mu oluyor? Diyorsunuz. Bu düşünme şekliyle forumlardan önce kitap okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Türkçedeki en basit soru ekini bile ayrı yazamayan kişi burada Hepsiburada'yı bahane ediyor.
Hangimiz 4x4'luguz senin taktiğin şeye bak Allah sabır versin sana neyse...

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Bu konu çok ilginç olmaya başladı. Ben kâr edecem, almayacaksan dükkanın önünü gölge etme zihniyeti iyi bir zihniyet değil. Forum alışveriş konusunda üyelerin görüş belirtmelerini engellediği saniye başka bir şeye döner.
Piyasa miyasa hikaye ikinci el ikinci eldir. Makul bir fiyatla satışa kimse bir şey demez. Bende gördüm ilanınızı ve banada abartılı geldi. Beni kârınız ilgilendirmez. Ama gtx 1650 ekran kartlı sıfır monster Abra 5 ler bile sizin fiyat civarı iken o konudan anca tartışma çıkardı satış degil. Nitekimde öyle oldu.

Üst Alt