Forum ölmüş. Ruhuna Fatiha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
225
Gerçekten de böyle düşünüyorum. Ne eski konulara cevap veriliyor. Ne yeni açılan konulara cevap geliyor.

Forumun geneli direnç kayıt, yazılımsal kayıt, yurt dışı ucuz model. Bu hâle gelmiş.

Valla yazık. Güzelim forum ölmüş yani.

Xiaomi'yede helal olsun. F/P olarak çıktığı yolda iPhone'a benzicem diye ne hâle geldi.

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
ios'a geçtikten sonra zaman zaman giriyorum foruma, eskisi gibi değil evet. bankaların root işine sıkıntı çıkarmasından sonra insanlar artık kilit kapalı kullanıyor cihazlarını sanırım. bence o yüzden çok fazla soru cevap olmuyor eskisi gibi.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Akıllı cihazlarda güvenlik ihtiyaçları, yasal zorunluluklar derken bootloader kilidi açılamaması ve kullanıcıların eskisi gibi özgür android kullanamamaları bu tür platformlardaki etkileşimleri düşürüyor. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Android ile ios arasındaki özgürlük farkı çok yakında kapanır.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
3.409 tane soru sorup karşılığında 2 tane cevap veren üye demiş bunu :D

Fıkra bitti monkey~~

-RAKAMLAR GERÇEKTİR-

Yahu ayıptır bu istatistiklerle böyle bir konu açmak. Nasıl yüzsüzlüktür. Bir bitmediniz... Her 10-15 günde bir gelip de "forum öldü", "forum kültürü bitti" lak lak lak... Gir de canlandır o zaman. Bul cevapsız konuları, araştır cevapla, yardımcı ol. Elini taşın altına koy. Tek işiniz yakınmak, ağlamak. Başka hiç bir işe yaramıyorsunuz. Anca forum kültürünü, iyi niyeti sömürenler yazıyor zaten bunları. Gel sor cevabını al sonuna kadar sömür ama kimseye yardımcı olma. İki tane sorusuna cevap alamayınca da "forum ölmüş". Yok forum canlı da sen ve senin gibilerden saklanmayı öğrendi artık. Herkese var, sana cevap yok, sana ve senin gibilere öldü forum.

Seversiniz sizler raporlamayı. Raporlarken 3.411 mesajın içinden bir başkasına yardımcı olduğun 10 tane mesaj seçip at da inandırıcı olsun.

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
225
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3.409 tane soru sorup karşılığında 2 tane cevap veren üye demiş bunu :D

Fıkra bitti monkey~~

-RAKAMLAR GERÇEKTİR-

Yahu ayıptır bu istatistiklerle böyle bir konu açmak. Nasıl yüzsüzlüktür. Bir bitmediniz... Her 10-15 günde bir gelip de "forum öldü", "forum kültürü bitti" lak lak lak... Gir de canlandır o zaman. Bul cevapsız konuları, araştır cevapla, yardımcı ol. Elini taşın altına koy. Tek işiniz yakınmak, ağlamak. Başka hiç bir işe yaramıyorsunuz. Anca forum kültürünü, iyi niyeti sömürenler yazıyor zaten bunları. Gel sor cevabını al sonuna kadar sömür ama kimseye yardımcı olma. İki tane sorusuna cevap alamayınca da "forum ölmüş". Yok forum canlı da sen ve senin gibilerden saklanmayı öğrendi artık. Herkese var, sana cevap yok, sana ve senin gibilere öldü forum.

Seversiniz sizler raporlamayı. Raporlarken 3.411 mesajın içinden bir başkasına yardımcı olduğun 10 tane mesaj seçip at da inandırıcı olsun.
Sen ne terbiyesiz birisin ya. Defol git ruh hastası. Engelliyorum seni.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Forum kurallarımız

• 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt