Sohbet Forum neden bu kadar cansız

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
133
Arkadaşlar günde 10 larca konu açılıyor hiçbirine cevap ya yok yada 1-2 tane ile sınırlı.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Arkadaşlar günde 10 larca konu açılıyor hiçbirine cevap ya yok yada 1-2 tane ile sınırlı.
Fikrim olan her konuya cevap verebilmekte ayrıca Fikri olmayan kişilerin boş yapmak yerine cvp atmaması daha iyi değil mi hocam?
Ve hemen hemen her konuya bakıyorum cvp alınmayan hangi konu var merak ettim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Cevap alamadığınız bir konunuz mu var acaba ? Gözden kaçanlar belki olabilir ama forum ahalisi olarak bilgisi olan herkes aile gibi cevaplıyor. Tüm üyelerimiz bu konuda sonuna kadar destek veriyor. Ama bilinemeyen yada yetersiz veri sebebiyle veyahut defalarca cevaplanan bazı konular elbette cevapsız kalmış olabilir. Tüm foruma göz gezdirmeniz faydanıza olacaktır.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Cevap alamadığınız bir konunuz mu var acaba ? Gözden kaçanlar belki olabilir ama forum ahalisi olarak bilgisi olan herkes aile gibi cevaplıyor. Tüm üyelerimiz bu konuda sonuna kadar destek veriyor. Ama bilinemeyen yada yetersiz veri sebebiyle veyahut defalarca cevaplanan bazı konular elbette bazı konular cevapsız kalmış olabilir. Tüm foruma göz gezdirmeniz faydanıza olacaktır.
Yeni konulardayim ben her zaman hocam gözden kaçması imkansız gibi bir şey 🤔

Üst Alt