Çözüldü Forum icerisinde teknik servis kullanıcıların belirlenmesi

teknik84

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.0.3
Telefon Modeli
Xiaomi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Xiaomi Note 10 lite telefonuma imei atarken yanlış qcn dolayi brick ettim ve telefonum açılmiyor yardim aramaktaydim
forum icerisinde bu konuyu gördüm

Burda istanbulballisi ve zenit kullanicilarin telefonun yetkili hesap ile yazılım atılması gördüm
Bende istanbulballisi ile iletişime geçtim yardimci olacagini soyledi ve telefonun gonderilmesi gerektiğini söyledi.Telefonu kac gun icerisinde tamir olacagini soyledim 3 gün icerisinde sana dönerim dedi.Ustamizin adresine kargo ucreti odeyerek gönderdim.Telefonumu teslim aldin mi diye sordum telefonu tamir onarim yaptiktan sonra sana dönerim dedi
Ben de bir gün sonra telefonumu yapıldımı die soru sordum bakamadım die olumsuz sekilde donmekteydi.İcimde kuşku artmaktaydi insanogluyuz işte..günlük aramak ve bilgisini almak istiyordum
Haftaiçi bakabalirim dedi pazartesi günü tekrar konu hakkında bilgi alayım dedim bugün de aradım
Beni çok rahatsız ediyorsun sıkıştırıyorsun dedi
Telefonumu göndereceğini söyledi
İnşallah sağ salim telefonumu gönderir geri alabilirim
Grup icerisinde yardim acilan konulara lütfen dikkatli olalım
Yöneticiler ricam teknik servis kullanicilari topik açılırsa cok sevinirim
Kimse benim duruma dusmez insallah

Brick yetkili hesap ile telefon yazilim icin yardimlarinizi beklemekteyim

Son düzenleme:
Çözüm
Forumda her daim Zenex hocama yönlendiriyoruz
kendisini tanıyorum ve zaman zaman konuşuyoruz sohbet ediyoruz çok iyi bir insandır tanışırsanız bunu öğrenebilirsiniz,cihazım için yardıma ihtiyaç duyduğumda seve seve yardımcı oldu kendisi, forum yöneticimiz ayrıca bu zamana kadar yönlendirme sebebimiz budur kendiniz de iletişime geçerseniz anlarsınız.
Bu işte en iyisi diyebilirim gönül rahatlığıyla destek isteyebilirsiniz.
müşteri memnuniyeti için en iyisini elinden geleni fazlasıyla yaptığına da şahit oldum.
Kendisinin her problem için konusu olmasına rağmen
...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Forumda her daim Zenex hocama yönlendiriyoruz
kendisini tanıyorum ve zaman zaman konuşuyoruz sohbet ediyoruz çok iyi bir insandır tanışırsanız bunu öğrenebilirsiniz,cihazım için yardıma ihtiyaç duyduğumda seve seve yardımcı oldu kendisi, forum yöneticimiz ayrıca bu zamana kadar yönlendirme sebebimiz budur kendiniz de iletişime geçerseniz anlarsınız.
Bu işte en iyisi diyebilirim gönül rahatlığıyla destek isteyebilirsiniz.
müşteri memnuniyeti için en iyisini elinden geleni fazlasıyla yaptığına da şahit oldum.
Kendisinin her problem için konusu olmasına rağmen
Yine de sormanız tuhaf,Baki hocamı ben hariç bir sürü forum üyemize de sorabilirsiniz
tamir için Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz,lakin kendisi kurcalanmış telefonların onarımını gerçekleştirmiyor normalde yine de bilgi alın derim.
Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Oyla: Çözüm
Üst Alt