- Adım
- Halil
- Cihazım
- Xiaomi Note 10
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.0.0.3
- Telefon Modeli
- Xiaomi Note 10 Lite
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar Xiaomi Note 10 lite telefonuma imei atarken yanlış qcn dolayi brick ettim ve telefonum açılmiyor yardim aramaktaydim
forum icerisinde bu konuyu gördüm
Burda istanbulballisi ve zenit kullanicilarin telefonun yetkili hesap ile yazılım atılması gördüm
Bende istanbulballisi ile iletişime geçtim yardimci olacagini soyledi ve telefonun gonderilmesi gerektiğini söyledi.Telefonu kac gun icerisinde tamir olacagini soyledim 3 gün icerisinde sana dönerim dedi.Ustamizin adresine kargo ucreti odeyerek gönderdim.Telefonumu teslim aldin mi diye sordum telefonu tamir onarim yaptiktan sonra sana dönerim dedi
Ben de bir gün sonra telefonumu yapıldımı die soru sordum bakamadım die olumsuz sekilde donmekteydi.İcimde kuşku artmaktaydi insanogluyuz işte..günlük aramak ve bilgisini almak istiyordum
Haftaiçi bakabalirim dedi pazartesi günü tekrar konu hakkında bilgi alayım dedim bugün de aradım
Beni çok rahatsız ediyorsun sıkıştırıyorsun dedi
Telefonumu göndereceğini söyledi
İnşallah sağ salim telefonumu gönderir geri alabilirim
Grup icerisinde yardim acilan konulara lütfen dikkatli olalım
Yöneticiler ricam teknik servis kullanicilari topik açılırsa cok sevinirim
Kimse benim duruma dusmez insallah
Brick yetkili hesap ile telefon yazilim icin yardimlarinizi beklemekteyim
forum icerisinde bu konuyu gördüm
Çözüldü - Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)
Merhabalar öncelikle hepimize geçmiş olsun. Konunun öncesinde sıkıntıyı giderebilmek amaçlı gelişmeleri yazıyordum fakat sorunu giderdiğimize göre cihazlar neden brick olur ve çözüm yolları nelerdir onları size bildiğim kadarıyla yazmaya çalışacağım eğer eklemek istediğiniz veya yanlış olduğunu...
forum.miuiturkiye.net
Burda istanbulballisi ve zenit kullanicilarin telefonun yetkili hesap ile yazılım atılması gördüm
Bende istanbulballisi ile iletişime geçtim yardimci olacagini soyledi ve telefonun gonderilmesi gerektiğini söyledi.Telefonu kac gun icerisinde tamir olacagini soyledim 3 gün icerisinde sana dönerim dedi.Ustamizin adresine kargo ucreti odeyerek gönderdim.Telefonumu teslim aldin mi diye sordum telefonu tamir onarim yaptiktan sonra sana dönerim dedi
Ben de bir gün sonra telefonumu yapıldımı die soru sordum bakamadım die olumsuz sekilde donmekteydi.İcimde kuşku artmaktaydi insanogluyuz işte..günlük aramak ve bilgisini almak istiyordum
Haftaiçi bakabalirim dedi pazartesi günü tekrar konu hakkında bilgi alayım dedim bugün de aradım
Beni çok rahatsız ediyorsun sıkıştırıyorsun dedi
Telefonumu göndereceğini söyledi
İnşallah sağ salim telefonumu gönderir geri alabilirim
Grup icerisinde yardim acilan konulara lütfen dikkatli olalım
Yöneticiler ricam teknik servis kullanicilari topik açılırsa cok sevinirim
Kimse benim duruma dusmez insallah
Brick yetkili hesap ile telefon yazilim icin yardimlarinizi beklemekteyim
Son düzenleme: