Sohbet Forum Hakkında yorumum ve teşekkürüm

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Değerli arkadaşlar bir süre önce bu değerli forum sitesine katıldım ve cidden çok istifade ettim her konuda. İnsanlarda yaradılıştan gelen iyilik ve yardımda bulunma ve bu yardımlardan dolayı haz alma duygusu vardır. Bugüne kadar çok kişi telefonla ilgili problemlerimden dolayı bana yardım etti ve naçizane bende ufak tefek yardımlarda bulundum, her iki durumda bana mutluluk verdi, bu değerli sitenin üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Herkese çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. İçimden geçenleri yazmak istedim, isteyen bu bağlamda düşüncelerini yazabilir, hepiniz Allah'a emanet olun, saygılar.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değerli arkadaşlar bir süre önce bu değerli forum sitesine katıldım ve cidden çok istifade ettim her konuda. İnsanlarda yaradılıştan gelen iyilik ve yardımda bulunma ve bu yardımlardan dolayı haz alma duygusu vardır. Bugüne kadar çok kişi telefonla ilgili problemlerimden dolayı bana yardım etti ve naçizane bende ufak tefek yardımlarda bulundum, her iki durumda bana mutluluk verdi, bu değerli sitenin üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Herkese çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. İçimden geçenleri yazmak istedim, isteyen bu bağlamda düşüncelerini yazabilir, hepiniz Allah'a emanet olun, saygılar.

Forumumuzda sizin gibi değerli üstadlarla birarada olmak asıl bizlere mutluluk veriyor, iyi ki varsınız

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumumuzda sizin gibi değerli üstadlarla birarada olmak asıl bizlere mutluluk veriyor, iyi ki varsınız

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Skorpi Hocam saygılar.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Yazdıklarınızın her harfine katılıyorum hocam. Çok aktif olamasamda elimden geldiği kadar yararlı şeyler yapmaya çalışıyorum, bir o kadar da foruma her girişimde yararlı şeyler öğreniyorum. Bu forumun bazı üyelerinin yeri bende ayrıdır, 2010'lara dayanır. :)

Üst Alt