Sohbet Forum Hakkında Bir Talep

Hakan ozylmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Elektronik
Konular
4
Dün açılmış olan bir konu.
Mi 6 ya gelen global rom güncellemesi 10.3.1.0 güncellemesi.
Adı üstünde global rom konu ama ondan ziyade custom rom nasıl yapilirindan tut başka her türlü muhabbet o konu altinda devam ediyor gereksiz olarak.
Şahsen ben gelmiş olan global rom hakkinda bilgi alış verişi yapmayı düşünürken rom nasıl yüklenir nasıl kurulur nereden indirilir hepsinide öğrenmiş oldum.
Yönetici ve modlardan ricam konu neyse o konu hakkında konuşalım herşey iç içe girmesin.

Umarım biraz olsun dikkate alınır..
İlginiz ve anlayışınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Katılıyorum size. Fakat yöneticilerden ziyade üyelerin bu duruma dikkat etmesi gerekiyor. En basit örneğini dün yaşadım. Üyelerin art niyetli olmadığını biliyoruz fakat bir şekilde öğrenmek istiyorlar nasıl yapılacağını. Bazıları tek seferde anlarken bazıları soru üstüne soru soruyor, biraz geç dönüş yapınca hemen özelden yazılıyor. Bu konuyu dile getirdiğimizde ise sitem ediyorlar. Bu konu hakkında nasıl çözüm yolu izlenmeli bir fikrim yok benim. Gerçekten konularda aranılan şeyler bulunmaz hale geliyor bu şekilde... Hele ki xda konuları rezalet, orada direk sohbet ediyorlar.

Hakan ozylmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Elektronik
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kesinlikle haklısınız sizde bu konuda üyelerin azami önem göstermeleri gerekiyor.
Çokda zor birşey değil aslında hangi konu hakkinda yazı yazacaksan bir araştırma yapicaksan bulduğun ilk yere yazmaktansa forumda bir arama yap bak ne var ne yok ona göre yaz.
Göremedin bulamadın anlarım ama bulduğun ilk yerede aklına gelen ilk soruyu yazma bukadar basit..
İlginiz için teşekkürler..

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Evet kesinlikle haklısınız sizde bu konuda üyelerin azami önem göstermeleri gerekiyor.
Çokda zor birşey değil aslında hangi konu hakkinda yazı yazacaksan bir araştırma yapicaksan bulduğun ilk yere yazmaktansa forumda bir arama yap bak ne var ne yok ona göre yaz.
Göremedin bulamadın anlarım ama bulduğun ilk yerede aklına gelen ilk soruyu yazma bukadar basit..
Forumda bu tarz detaylara dikkat ettiğiniz için ben teşekkür ediyorum hocam.

Mi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Bunun önüne geçmek çok zor herkesi tek tek uyaramazsınız. Ama ondan ziyade aynı konu için defalarca kez konu açılıyor bence buna daha çok dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum. Yoksa forum çöplüğe dönecek.

ygider56

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yilmaz
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Security
Konular
10
çok doğru söylemişsiniz

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Hassasiyetinizden ötürü çok teşekkür ederiz hocam.clap~~

Emin olun bu durumdan en az siz , hatta sizden daha fazla rahatsızız.
Elimizden geldiğince üyeleri uyarmaya çalışsak da , Mevcut konu yerine açılmış yeni konuları kapatmaya çalışsak da
Maalesef Tam anlamıyla bu durumun önüne geçemiyoruz.
Sebebi ise durumun Kullanıcı Kaynaklı olması.

Forum Kültürünü öğrenmek ve de Kullanılan Forum 'un Kurallarını inceleyip ona göre hareket etmek gerek.
Ancak Maalesef Bazı kullanıcılarımız ' Sorunum Çözülsün de ,Nasıl / Nerede olursa olsun önemli değil , beni alakadar etmez ' mantığında hareket ediyor .
Bu durumda haliyle Mevcut Konunun Dağılmasına , Aynı amaca hitap eden konular mevcut iken Yeni bir konu açıldığında kirlilik oluşmasına sebep oluyor.

Halbuki Kullanıcı, Forumumuzda bulunan ve de ' Herkesin Anlayabileceği ve de Ulaşabileceği ' biçimde bulunan Kategorileri incelese ,
Sıkça Sorulan Sorular Konumuzu incelese
Veya Arama Butonu vasıtası ile araştırma yapsa
Çok yüksek bir ihtimalle sorununa çözüm bulacak iken ,
Kolaya kaçarak Yeni bir konu açma veya Alakasız bir konunun altına yazma yoluna gidiyor.

Bu konuya tüm üyelerimizin daha çok önem vermesi gerekiyor.
Umarım bu hassasiyeti Tüm Forum Üyelerimize kazandırabiliriz.
İyi Forumlar :)

Son düzenleme:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Arkadaş bir konu açmış ve güzel de birşeye değinmiş,bu yüzden teşekkür ediyorum kendisine.arkadaş bahsettiği konunun linkini verseydi çok daha iyi olacaktı ama onu da ben vereyim

Soru - Mi 6 10.3.1.0 güncellemesi geldi

Ben bu konudaki bütün yorumları okudum merak edip ve konu dışı bir konuşma göremedim açıkçası,hepsi güncelleme ile ilgili şeyler,isteyen üstteki linke tıklayıp okuyabilir yada gözümden kaçan konu dışı bir yorum varsa buraya ekran resmi atabilir.

Konu dışına çıkan yada çıkmaya çalışan arkadaşlara cvp vermemek yada uyarmak yada sorduğu sorunun linkini vermek en iyi çözüm.bu konuda yönetimin pek yardımcı olabileceğini düşünmüyorum çünkü problem yaşayan hemen probleminin çözülmesini istiyor :)

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Herkes yaşadığı sorunla ilgili yeni bir konu açmadan önce Yukarıdaki ''Ara'' butonu üzerinden arama yapsa mükerrer konuların artmasının önüne geçilir ama burada benden dahi eski olan üyeler ancak yöneticilerin baz dayatmalarıyla bu kuralara uyabiliyorlar. Herşeyden önce gene sohbet edebileceğimiz ve bir takım şeyleri sorabileceğimiz sohbet köşesi de var. Var oğlu var herşey var, herşey düşünülmüş ama uyan yok. Uyarılara rağmen aynı şey yapılmaya devam ediliyor, senin benim ve diğer üyelerin böyle bir konu açması ancak rahatsızlığımızı dile getirmekten başka bir işe yaramaz. Yönetici arkadaşlar gerekli gördüklerinde düzenleme yapıyor ilgili kişileri uyarıyorlar ama bir yere kadar, çok fazla konu var bu şekilde. Kurallar olsada kimseyi kırmamak adına esnek davranılıyor, forum kurmak kadar onu yönetmek, yönetsende insanlara kullanmalarını öğretmek zor. Herşey hakkında bilgi sahibiyiz, bilgimizi paylaşıyoruz bilgi ediniyoruz ama basit bir ''Ara'' butonunu kullanmaktan aciz durumdayız.

Bu arada ben yorum yazarken ozgrcvdr hocam yorum yazmış ve konu linkini paylaşmış biraz inceledim ama kendisininde dediği gibi konu dışına çıkıldığını göremedim pek yazılan şeyler konuyla alakalı ama sanırım güncelleme değilde güncelleme sonrası hali hazırda kullanılan araçların tekrar bu sürümle uyumlu olup olmayacağı yada ilgili sürümün Twrp için zip dosyası varmı gibi yorumlar size konunun dışına çıkılmış izlenimi verdi. Dediğim sadece bu konu için yalnız temelde dediklerinize katılıyorum Hakan ozylmz

Üst Alt