S Sarowa Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Cemla Cihazım Redmi 5 Yaş 26 Konum İzmir Katılım 31 Aralık 2018 Konular 3 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 11 Mart 2019 #1 Merhaba arkadaşlar telefonum redmi 5. Fortnite desteklemiyor farklı yollarla yükleyen veya yüklemeyi bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar telefonum redmi 5. Fortnite desteklemiyor farklı yollarla yükleyen veya yüklemeyi bilen var mı?
B Bursalyy Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çağrı Arslan Cihazım Redmi Note 5 Meslek Yazılım Yaş 22 Konum İstanbull Katılım 1 Mart 2019 Konular 9 Mesajlar 186 Tepkime puanı 50 Puanları 28 11 Mart 2019 #2 Bazı cihazlara yapan var araştırdınız mı? Oyla: Oyla 0 Downvote
S Sarowa Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Cemla Cihazım Redmi 5 Yaş 26 Konum İzmir Katılım 31 Aralık 2018 Konular 3 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 11 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bursalyy' Alıntı: Bazı cihazlara yapan var araştırdınız mı? Genişletmek için tıkla ... Pek birşey bulamadım Oyla: Oyla 0 Downvote
Bursalyy' Alıntı: Bazı cihazlara yapan var araştırdınız mı? Genişletmek için tıkla ... Pek birşey bulamadım