Yardım Format sonrası uygulama aktifleştiremiyorum

SamuraiJack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi4x
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2
Telefon Modeli
redmi 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi 4x telefonumu formatladım. Hesabımla giriş yaptıktan sonra bazı uygulamaları geri yükledim. Uygulamayı ilk aktifleştirirken ör: Hayat eve sığar gibi. Uygulamanın ilk sayfasından sonuna kaydırarak geliyorum. Telefon no istiyor, numaramı yazarak kod istiyorum. Ancak Kod bildirimlerden gelmiyor bende sayfayı kücülterek mesajlardan kodu alıp tekrar uygulamayı açtığımda kod yazacağım yerin kaybolduğunu ve uygulamay ilk çalıştırdığım gibi ilk sayfasına gittiğini görüyor ve bir türlü gelen kodu giremiyorum. Bu bir kaç uygulamada oldu. Sorun nedir bilen var mı?

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Redmi 4x telefonumu formatladım. Hesabımla giriş yaptıktan sonra bazı uygulamaları geri yükledim. Uygulamayı ilk aktifleştirirken ör: Hayat eve sığar gibi. Uygulamanın ilk sayfasından sonuna kaydırarak geliyorum. Telefon no istiyor, numaramı yazarak kod istiyorum. Ancak Kod bildirimlerden gelmiyor bende sayfayı kücülterek mesajlardan kodu alıp tekrar uygulamayı açtığımda kod yazacağım yerin kaybolduğunu ve uygulamay ilk çalıştırdığım gibi ilk sayfasına gittiğini görüyor ve bir türlü gelen kodu giremiyorum. Bu bir kaç uygulamada oldu. Sorun nedir bilen var mı?
telefonu kapat aç yapın

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Enteresan bir durum. Pil kısıtlaması var mı acaba kontrol edin onun dışında aklıma bir şey gelmedi şuan..

Oyla:

SamuraiJack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi4x
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Enteresan bir durum. Pil kısıtlaması var mı acaba kontrol edin onun dışında aklıma bir şey gelmedi şuan..
Durumu en başından aktarayım. Telefonum için kaspersky yüklerken birden kilitlendi. Hiçbir uygulama çalışmadı, ekran karardı. Herhangi bir ihtimale karşı banka işlemlerime şubeden bloke koydurdum. Kilitlenmeden itibaren 40 dakika kadar sonra ekran geldi. Herşey normal gibiydi. Telefonumda kendi yerleşik virüs proğramı dışında malwarebytes free sürüm vardı. Telefon kaldırmadı mı yoksa virüs mü bulaştı bilmiyorum. Akşamına telefonu sıfırladım. Sonra yukarıda belirttiğim sıkıntılar meydana gelmeye başladı. Pil kısıtlamam yok. Telefonu kapat aç yaptım. Sorun devam ediyor.
Araştırmalarım sonucu Sistem başlatıcı yerine poco başlatıcıyı yükledim. Ekranın cevap verme süresi kısaldı. Ancak sorunum devam ediyor.
Eğer bu virüs kaynaklı ise telefonu tam olarak nasıl sıfırlayabilirim. (Mui sürüm dahil)
telefonu kapat aç yapın
Durumu en başından aktarayım. Telefonum için kaspersky yüklerken birden kilitlendi. Hiçbir uygulama çalışmadı, ekran karardı. Herhangi bir ihtimale karşı banka işlemlerime şubeden bloke koydurdum. Kilitlenmeden itibaren 40 dakika kadar sonra ekran geldi. Herşey normal gibiydi. Telefonumda kendi yerleşik virüs proğramı dışında malwarebytes free sürüm vardı. Telefon kaldırmadı mı yoksa virüs mü bulaştı bilmiyorum. Akşamına telefonu sıfırladım. Sonra yukarıda belirttiğim sıkıntılar meydana gelmeye başladı. Pil kısıtlamam yok. Telefonu kapat aç yaptım. Sorun devam ediyor.Araştırmalarım sonucu Sistem başlatıcı yerine poco başlatıcıyı yükledim. Ekranın cevap verme süresi kısaldı. Ancak sorunum devam ediyor. Eğer bu virüs kaynaklı ise telefonu tam olarak nasıl sıfırlayabilirim. (Mui sürüm dahil)

Oyla:

SamuraiJack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi4x
Konular
1
telefonu kapat aç yapın
Enteresan durumlar var. Dosya olarak ekliyorum. Resimlere bakın. Ayarlardan uygulama pil tasarrufuna geldim. Aşağıda ki en son satıra geldim. Örnek olarak whatsappı seçtim. ( 2 nci resim ) sonra yukarıda ki sol köşede bulunan ok ile geri geldiğimde sayfayı ilk açtığım yere geldi. ( 3 ncü resim ). Özetle ben uygulama pil tasarrufuna geldim. En aşağıya geçtim, oradan bir uygulam seçtim ayarlarını yaptım. Sol üstte ki geri tuşuyla çıktığımda sayfa en başa sarıyor. Normalde en aşağıda kalması gerekirdi. Sanırım anlatabildim. Bu tüm uygulamalarımda böyle. Ana ekran dolu kaydırarak ikinci ekran veya 3 ncü ekrana geçip bir uygulama açıyorum ve sonra kapattım diyelim. Hooop ana ekranda ki ilk sayfaya dönüyor. Pocoyu da sistem başlatıcı yanıt vermedi gibi hatalar yüzünden yükledim. Son resim

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 4
  • 2.jpg
    2.jpg
    167,6 KB · Görüntüleme: 4
  • 3.jpg
    3.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_2021-05-08-05-24-40-759_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2021-05-08-05-24-40-759_com.miui.home.jpg
    281,1 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

SamuraiJack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi4x
Konular
1
telefonu kapat aç yapın
Mermato bey + olarak telefonda uygulama kilidinide kullanamıyorum. 1 sırada desen oluşturuyorum. 2 sırada mi hesabımı ekliyorum ve devam deyince 3 e geçip uygulama seçmem gerekirken tekrar 1 e dönüyor. Yani işlem başa sarıyor. Sorunum tamda bu. Bu telefonu tam anlamıyla nasıl sıfırlarım? Ya da mui sürümü tekrar eski sürüme nasıl güncellerim. ( Belki düzelir )

Oyla:
Üst Alt