Enteresan bir durum. Pil kısıtlaması var mı acaba kontrol edin onun dışında aklıma bir şey gelmedi şuan..
Durumu en başından aktarayım. Telefonum için kaspersky yüklerken birden kilitlendi. Hiçbir uygulama çalışmadı, ekran karardı. Herhangi bir ihtimale karşı banka işlemlerime şubeden bloke koydurdum. Kilitlenmeden itibaren 40 dakika kadar sonra ekran geldi. Herşey normal gibiydi. Telefonumda kendi yerleşik virüs proğramı dışında malwarebytes free sürüm vardı. Telefon kaldırmadı mı yoksa virüs mü bulaştı bilmiyorum. Akşamına telefonu sıfırladım. Sonra yukarıda belirttiğim sıkıntılar meydana gelmeye başladı. Pil kısıtlamam yok. Telefonu kapat aç yaptım. Sorun devam ediyor.
Araştırmalarım sonucu Sistem başlatıcı yerine poco başlatıcıyı yükledim. Ekranın cevap verme süresi kısaldı. Ancak sorunum devam ediyor.
Eğer bu virüs kaynaklı ise telefonu tam olarak nasıl sıfırlayabilirim. (Mui sürüm dahil)
Durumu en başından aktarayım. Telefonum için kaspersky yüklerken birden kilitlendi. Hiçbir uygulama çalışmadı, ekran karardı. Herhangi bir ihtimale karşı banka işlemlerime şubeden bloke koydurdum. Kilitlenmeden itibaren 40 dakika kadar sonra ekran geldi. Herşey normal gibiydi. Telefonumda kendi yerleşik virüs proğramı dışında malwarebytes free sürüm vardı. Telefon kaldırmadı mı yoksa virüs mü bulaştı bilmiyorum. Akşamına telefonu sıfırladım. Sonra yukarıda belirttiğim sıkıntılar meydana gelmeye başladı. Pil kısıtlamam yok. Telefonu kapat aç yaptım. Sorun devam ediyor.Araştırmalarım sonucu Sistem başlatıcı yerine poco başlatıcıyı yükledim. Ekranın cevap verme süresi kısaldı. Ancak sorunum devam ediyor. Eğer bu virüs kaynaklı ise telefonu tam olarak nasıl sıfırlayabilirim. (Mui sürüm dahil)