Yardım Format sonrası Mi hesabına giriş yapamıyorum ve İnternetim çekmiyor

Ahmet Karasu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Niye 9 P
Meslek
Tıbbi Sekreterlik
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiamo Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Almış olduğum Xiaomi Note 9 pro telefonuma format attım mi hesabımı varmış bilmiyordum. Formattan sonra mi hesabıma giriş yapamadım daha ne yaptıysam olmadı ve formattan sonrada internetim 45G çekerken şuan internette girmiyor ne yaptıysam olmadı Allah Rızası için Yardımcı olun

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
bilgisayardan ya da herhangi bir cihazdan internet erisiminiz varsa asagidaki linke girin. ordan cep numaranizi girin. asagida sms ile giris secenegi olacak iste ordan bi yerden girmeye calisin. sifremi unuttum secenegi varsa girip bakin sifrenizi bi sekilde ogrenirsiniz oyle.

ama size sms de gelmiyodur tabi cihazi acamadiginiz icin. onu dusunemedim yeni aklima geldi. hattinizi baska bir telefona takin ya da biraz kurcalayin verdigim linki muhakkak ogrenirsiniz sifrenizi.

Oyla:

Ahmet Karasu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Niye 9 P
Meslek
Tıbbi Sekreterlik
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayardan ya da herhangi bir cihazdan internet erisiminiz varsa asagidaki linke girin. ordan cep numaranizi girin. asagida sms ile giris secenegi olacak iste ordan bi yerden girmeye calisin. sifremi unuttum secenegi varsa girip bakin sifrenizi bi sekilde ogrenirsiniz oyle.

ama size sms de gelmiyodur tabi cihazi acamadiginiz icin. onu dusunemedim yeni aklima geldi. hattinizi baska bir telefona takin ya da biraz kurcalayin verdigim linki muhakkak ogrenirsiniz sifrenizi.
Kardeşim teşekkür ederim. Şuan dediğin linki tıkladım da. Hiç birşey yapmadığım halde 24 saat geçsin diyor. Arama yapıyorum msj falan sıkıntı yok onlarda internetim 'h çekiyor. Mi hesabım Yok diyede hiç birşey yapamıyorum

Oyla:

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Kardeşim teşekkür ederim. Şuan dediğin linki tıkladım da. Hiç birşey yapmadığım halde 24 saat geçsin diyor. Arama yapıyorum msj falan sıkıntı yok onlarda internetim 'h çekiyor. Mi hesabım Yok diyede hiç birşey yapamıyorum
he cihaz aciksa sikinti yok. 24 saat bekleyin demesinin sebebi de telefonda şifreyi bi kaç kez yanlis girmeye calistiysaniz o olabilir. ama bekleyiverin bi gun tekrar deneyip ogrenirsiniz sifrenizi.

Oyla:
Üst Alt