Yardım Format sonrası Açılıştan sonra reset sorunu

EFe1343

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note3
Konular
2
Dün gece Resmi olarak çıkan AEX ve RR romları yüklemek için indirdim. Telefonun TWRP den yedeğini aldım. Sonra önce AEX i deneyeyim dedim ve Telefonu TWRP den sildim. AEX Romu flaşladım. Sonra TWRP installer ı flaslamak için bölüm değiştirdim. Bir anlatım da öyle yazıyordu. TWRP installer i flaşladım gapps i flaşladım ama hata verdi.

Ben de en baştan RR romu flaşmalamak için tekrardan sildim. RR romu flaşladım.TWRP installer i Flasşladım sonra recoveryi yeniden başlattım ve Gapps ve Magisk yükledim. Yeniden başlattım. Ama Rom açılış ikonu oynayıp durdu. Bir ka kez kapatım açtım ama açılmadı.

Bende orijinal romu flaşlarsam ve sonra flaşlar isem düzelir diye orijinal romu flaşlaldım. Yeniden flaşlayınca aynı şey oldu. Ben de Oriijnal romun son sürümünü fastboot ile tekrardan flaşladım. Ama bu seferde açılıyor. Kurulum ekranı geliyor. Sonra 30 sn gibi bir sürede yeiden başlıyor ve bir daha açılıyor bir daha yeniden başlıyor.

Bir kaç kez daha denedim ama galiba be efs yi sildim ve bu yüzden açılmıyor. İşin ilginç yanı yedeğimi de yükledim. Parmak izimi okumadı. Deseni de kabul etmedi. Yedeği sıfırlayınca TWRP den aynı şekilde yeniden başlama döngüsü devam ediyordu.

Şuan da tekrar AEX yükledim. Bu sefer RR da olduğu gibi Başlamıyor. Açılış animasyonu dönüp duruyor.

Bunu nasıl çözebilirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

EFe1343

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun uğraşlar sonunda hep gözümün önünde olan dosya ve kod ile çözdüm.

Bu konudaki adımları takip ettim.

Oyla:
Üst Alt