Soru Format Data yaptıktan sonra twrp ve magisk silinir mi?

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Merhabalar geçen günkü spotifyin kilit ekranında tam 10. dakikada kapanma sorunu halen devam etmekte forumdaki arkadaşlarımızın dedikleri bir çok şeyi uyguladım fakat çözüme ulaşamadım eski sürümleri denedim fakat hala aynı müzik dinlerken tam 10. dakikada kendisini durdurup kilit ekranından siliyor sanki önbellekte müzik uygulaması yerine farklı bir uygulama olarak gözüküyor önbellek temizliğinide asla yapmama rağmen sürekli kendi kendine 10 dk sonra önbelleği temizle butonu çıkıyor. Bende kafayı yemek yerine twrpden format atmayı düşünüyorum şu an yedeklerimi alıyorum. Asıl soruma gelirsek format datadan sonra magisk 19.3 var şu an ve twrp 3.1.1 yanlış değilsem bunlar gidiyor mu çünkü root kullanmayı istiyorum viper4android gmsundoze dolby digital plus uygulamalarını kullanıyorum yanlış bir şey yapmadan siz değerli dostlara bi sorayım dedim şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Merhabalar geçen günkü spotifyin kilit ekranında tam 10. dakikada kapanma sorunu halen devam etmekte forumdaki arkadaşlarımızın dedikleri bir çok şeyi uyguladım fakat çözüme ulaşamadım eski sürümleri denedim fakat hala aynı müzik dinlerken tam 10. dakikada kendisini durdurup kilit ekranından siliyor sanki önbellekte müzik uygulaması yerine farklı bir uygulama olarak gözüküyor önbellek temizliğinide asla yapmama rağmen sürekli kendi kendine 10 dk sonra önbelleği temizle butonu çıkıyor. Bende kafayı yemek yerine twrpden format atmayı düşünüyorum şu an yedeklerimi alıyorum. Asıl soruma gelirsek format datadan sonra magisk 19.3 var şu an ve twrp 3.1.1 yanlış değilsem bunlar gidiyor mu çünkü root kullanmayı istiyorum viper4android gmsundoze dolby digital plus uygulamalarını kullanıyorum yanlış bir şey yapmadan siz değerli dostlara bi sorayım dedim şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Format data ile twrp silinmez hocam, magisk silinir.

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format data ile twrp silinmez hocam, magisk silinir.
Cevabınız için çok teşekkür ederim peki rootlu kullanabilmem için şu anki magisk sürümünü nasıl kurmam gerekiyor? Format data işleminden sonra yapmam gereken nedir rootlu devam edebilmek için çok teşekkürler ilginiz için

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Cevabınız için çok teşekkür ederim peki rootlu kullanabilmem için şu anki magisk sürümünü nasıl kurmam gerekiyor? Format data işleminden sonra yapmam gereken nedir rootlu devam edebilmek için çok teşekkürler ilginiz için
Rica ederim hocam.
Format data yaptıktan sonra reboot recovery yapın.
PC den magisk dosyasını cihaza kopyalayın.
İnstall bölümünden aşağıdaki dosyayı flashlamanız yeterlidir .

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Rica ederim hocam.
Format data yaptıktan sonra reboot recovery yapın.
PC den magisk dosyasını cihaza kopyalayın.
İnstall bölümünden aşağıdaki dosyayı flashlamanız yeterlidir .
Çok teşekkür ediyorum ben 19.3 ü kullansam problem olur mu önceki işlemleri full onunla yapmıştım çünkü

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Çok teşekkür ediyorum ben 19.3 ü kullansam problem olur mu önceki işlemleri full onunla yapmıştım çünkü
Fark etmez hocam ikisini de kullanabilirsiniz isterseniz 19.3 için link verebilirim.

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Fark etmez hocam ikisini de kullanabilirsiniz isterseniz 19.3 için link verebilirim.
Çok çok sağolun zaten 19.2 ymiş baktım şimdi yardımınız için çok teşekkür ediyorum sağolun varolun

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159