Çözüldü Format Data Yapınca 2 Depolama Gözükmesi ?

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Merhaba sayın hocalarım telefonumda Orange Fox Recovery yüklü en son sürümü. Format data yapıp Reboot - Recovery yaptıktan sonra telefonumu bilgisayara bağlayınca 2 depolama alanı gözüküyor ikisinden birisine romu atıp kurulum yaptığımda normal depolamaya dönmekte fakat bu neden böyle yapıyor sadece sormak istedim önceden olmayan birşeydi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Pardon 256GB modeli yokmuş. Sorunu bilenler çıkacaktır.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Tek reboot recovery yapıldığı için çift depolama görünüyor hocam.İlk depolama alanına atıp işleme devam edebilirsiniz,diğer twrp lerde de aynı sorun oluyor genelde.Önceden iki defa recovery yapıyorduk sorun olmuyordu şimdi ikincisinde fastboot a düşüyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Benim OrangeFox Recovery V10 olduğu için böyle bir sorunla karşılaşmadım. Demek ki yeni versiyonlarda sıkıntı var. Ya da senin telefon modelinde böyle bir sorun var bilemiyorum

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek reboot recovery yapıldığı için çift depolama görünüyor hocam.İlk depolama alanına atıp işleme devam edebilirsiniz,diğer twrp lerde de aynı sorun oluyor genelde.Önceden iki defa recovery yapıyorduk sorun olmuyordu şimdi ikincisinde fastboot a düşüyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyleymiş hocam format data yes yapıp reboot recovery yapınca 2 tane gözüküyor sonrasında 5 wipe yapıp tekrar reboot recovery yaptığımda teke düşüyor teşekkürler hocam. 2.sinde de fastboota düşmedi hocam.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Bu genelde bende system silince oluyor hocam ben denedim iki yere de dosya attım silinmedi ama attıgım dosyaların boyutu küçüktü deneme amaçlı attım zip kurunca attigim iki dosya da duruyordu ve sorun çözülmüştü bir tür bug bu baska bişe degil birine dosya at digerinde de gorunuyor

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu genelde bende system silince oluyor hocam ben denedim iki yere de dosya attım silinmedi ama attıgım dosyaların boyutu küçüktü deneme amaçlı attım zip kurunca attigim iki dosya da duruyordu ve sorun çözülmüştü bir tür bug bu baska bişe degil birine dosya at digerinde de gorunuyor
Format data yes yapıp reboot recovery yapılınca pcye bağlandığında 2 tane gözüküyor hocam sonrasında 4-5 wipe yapıp tekrar reboot recovery yapılınca düzeliyor yorumunuz için teşekkür ederim :)

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
Merhaba sayın hocalarım telefonumda Orange Fox Recovery yüklü en son sürümü. Format data yapıp Reboot - Recovery yaptıktan sonra telefonumu bilgisayara bağlayınca 2 depolama alanı gözüküyor ikisinden birisine romu atıp kurulum yaptığımda normal depolamaya dönmekte fakat bu neden böyle yapıyor sadece sormak istedim önceden olmayan birşeydi.
reboot yapıp recovery e tekrar girerseniz düzelir

Üst Alt