Sohbet Footej Kamera - Play Protect uyarısı

• Konbuyu başlatan chnekn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 579

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Google bu aralar ava çıktı galiba, sık sık yoğun bir şekilde uygulama kaldırılıyor marketten. Akşam da Footej Kamera için uyarı geldi, halbuki daha bir kaç gün önce PlayStore'dan yüklemiştim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Google bu aralar ava çıktı galiba, sık sık yoğun bir şekilde uygulama kaldırılıyor marketten. Akşam da Footej Kamera için uyarı geldi, halbuki daha bir kaç gün önce PlayStore'dan yüklemiştim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Birkaç gün önce yüklemiş olmanız uygulamanın zararlı olmayacağı anlamına gelmez. Demek yeni farkedip marketten kaldırmışlar ve size de uyarı gelmiş. Ben olsam hemen kaldırır alternatif uygulamalara yönelirdim.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç gün önce yüklemiş olmanız uygulamanın zararlı olmayacağı anlamına gelmez. Demek yeni farkedip marketten kaldırmışlar ve size de uyarı gelmiş. Ben olsam hemen kaldırır alternatif uygulamalara yönelirdim.

Haklısın tabiki, fakat dikkat çekmek istediğim nokta aslında Google'ın güvenliğinin güvensiz oluşu.

Normalde uygulamalar kontrolden geçip yayınlaması gerekiyor. İnsanlar Play Store'a güveniyor. Uygulamalara çok dikkat etmiyorlar yayınlarken, ancak uygulama bira tanınmaya başladığında ancak gözlerine batıyor. Belki sahiden uygulamada güvenlik sorunu vardı ve bu farkedilenede kadar kullanıcılar istismar edildi. Belki de bu gibi daha bir çok uygulama var, Google'ın gözüne batmayı bekleyen.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Tabiki hocam ne sandınız playstore güvenlimi sanki meslektaşlarım 4000$ karşılığında istediğiniz zararlı yazılımı gizleyip playstore uygulama veya oyun şeklinde yükleyebiliyolar ilk başta farkedilmiyo farkedilene kadarda iş işten geçmiş oluyo geliştiricilerin sonradan uygulamayı güncelleyip değiştirdiklerinide unutmamak gerek :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Haklısın tabiki, fakat dikkat çekmek istediğim nokta aslında Google'ın güvenliğinin güvensiz oluşu.

Normalde uygulamalar kontrolden geçip yayınlaması gerekiyor. İnsanlar Play Store'a güveniyor. Uygulamalara çok dikkat etmiyorlar yayınlarken, ancak uygulama bira tanınmaya başladığında ancak gözlerine batıyor. Belki sahiden uygulamada güvenlik sorunu vardı ve bu farkedilenede kadar kullanıcılar istismar edildi. Belki de bu gibi daha bir çok uygulama var, Google'ın gözüne batmayı bekleyen.
Apple Appstore ve Google Play Store arasındaki en önemli fark bu zaten. Apple bu konuda geliştiricileri illallah ettirecek kadar sıkı.

Üst Alt