Soru Flaşlı Çekimde Sorun!

FastMember

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
Arkadaşlar bugün arkadaşa kamerayı överken çok kötü bir durum yaşadım.

Bugüne kadar flaşlı çekim yapmamıştım. Gün ışığında ya da gece flaşsız çekimde kamerayı herkes beğendi.

Bilgiç bir arkadaş önemli olan flaşlı çekimde nasıl çekiyor bakalım dedi. Ne amaçla dedi bilmiyorum ama

flaşlı her çekimde sanki kameraya duman üflenmiş gibi bembeyaz çıkıyor foto. Odaklasamda kamerayı 48MP yapsamda öyle çıkıyor.

Flaşlı çekim deneyen var mı? Flaşlı çekim çok vasat. Bin liralık telefon daha iyi çeker heralde. Çok deneme yaptım hepsi aynı.

sizde de öyle mi?

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24

Bugüne kadar flaşlı çekim yapmamıştım. Gün ışığında ya da gece flaşsız çekimde kamerayı herkes beğendi.

Bilgiç bir arkadaş önemli olan flaşlı çekimde nasıl çekiyor bakalım dedi. Ne amaçla dedi bilmiyorum ama

flaşlı her çekimde sanki kameraya duman üflenmiş gibi bembeyaz çıkıyor foto. Odaklasamda kamerayı 48MP yapsamda öyle çıkıyor.

Flaşlı çekim deneyen var mı? Flaşlı çekim çok vasat. Bin liralık telefon daha iyi çeker heralde. Çok deneme yaptım hepsi aynı.

sizde de öyle mi?
Telefonda kılıf takiliysa onu çıkarıp tekrar deneyin. Bi de kameraya jelatin tarzı bişey yapıştirdiniz mi lensi korumak için?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48

sizde de öyle mi?
Önemli olan fotoğraf çekerken doğru açıyı bulup en mükemmeli yakalamaktır. Ben telefonu aldığımdan beri flaş kullanmaya ihtiyaç duymadım. Sizde flaş kullanmadan yaptığınız çekimlerden memnun olduğunuzu belirtmişsiniz.
O bilgiç arkadaşınıza da söyleyin, bilgisi olmadığı konularda fikir yürütmesin. Siz bildiğiniz şekilde resim çekmeye devam edin. Çünkü cihazınızın iyi bir kamerası var.

Oyla:

FastMember

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kılıf var. O aklıma gelmedi hiç. Birazdan deneyeceğim size aktarıcam. Benim için önemli değil de flaşla eğer kılıftan dolayı değilse böyle çekmesi çok kötü olmuş. Teşekkürler

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
kimyagERdem arkadaşın dediği gibi kılıf varsa kılıf etkiliyodur. Kılıf ışığı lensin üzerine kırıyor büyük bir ihtimal. Kılıf yoksa sorun nedir bilmiyorum tabi.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Evet kılıf var. O aklıma gelmedi hiç. Birazdan deneyeceğim size aktarıcam. Benim için önemli değil de flaşla eğer kılıftan dolayı değilse böyle çekmesi çok kötü olmuş. Teşekkürler
Sonuç ne hocam?

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular