- Adım
- sez berber
- Cihazım
- note 6 pro
- Konular
- 1
Cihazı fastboota aldığımda bilgisayardaki aygıt yöneticisi kısmında sorun yok. Mi kilidi de açık. Android Bootloader Interface olarak görüyor yani sarı ünlem hatası falan yok. Gerekli bütün driverleri yükledim, bu benim 5. denemem falan herhalde son 1 yılda ama ilk kez konu açıyorum. Bütün denemelerimde hep aynısı oldu. Kusursuz driver yüklüyorum, fastboottayken pc cihazı görüyor ama flashtools görmüyor. Telefonu ikinci el aldım, aldığım kişi rom yüklemeyi denedim yapamadım dedi. Acaba rootlarken yarıda kesti falan bir şeyler mi oldu neden böyle arkadaşlar ? Çözümü var mıdır?
Telefon her şeyde donuyor neredeyse, en dandik oyunda bile leş gibi kasıyor ve bir süre sonra tıkanıyor. Çok sinir bozucu ve maddi durumum şu sıralar çok kötü. Ben de daha eski bir rom yüklemek istiyorum. 3 gb global note 6 pro.
Telefon her şeyde donuyor neredeyse, en dandik oyunda bile leş gibi kasıyor ve bir süre sonra tıkanıyor. Çok sinir bozucu ve maddi durumum şu sıralar çok kötü. Ben de daha eski bir rom yüklemek istiyorum. 3 gb global note 6 pro.