Çözüldü Flash Sms Reklamı Hk.

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil 12.5.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, Redmi Note 9 Pro kullanıyorum, Miui 12.5.5 Global Stabil Rom. Ara sıra ekran kilidini açtığım da (açar açmaz) direkt karşıma flash sms diye bir mesaj geliyor, mesajlar uygulamasında spam özelliği aktif, virüs taraması yaptığımda da bir şey çıkmıyor, sorunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_20220806_140719.jpg
    IMG_20220806_140719.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 27
Çözüm
Hocam bildirimleri göster seçeneğine tıklanmıyor, kapatamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki her gelen flash sms'te bu şekilde kaydet deyip ardından mesajlar uygulaması üzerinden mi engelleyeceğiz, yoksa tamamen kapatma gibi bir ihtimalimiz var mı bunu?
Flash sms kapatma türktelekom için
Online işlemler e girin - ayarlar- çağrı ayarları kısmında çağrı sonrası bilgilendirme tikini kaldırırsanız flash sms gelmez.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hocam Ayarlar uygulamasına basılı tutup uygulama bilgileri diyip Ayarlar uygulamasının bildirimlerini yoksaymayı dener misiniz?

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Merhabalar, Redmi Note 9 Pro kullanıyorum, Miui 12.5.5 Global Stabil Rom. Ara sıra ekran kilidini açtığım da (açar açmaz) direkt karşıma flash sms diye bir mesaj geliyor, mesajlar uygulamasında spam özelliği aktif, virüs taraması yaptığımda da bir şey çıkmıyor, sorunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Flash sms firmalar tarafından kullanılan bir SMS sistemi sms ler mesaj kutunuza düşmeden direk ekranda görünüyor. Telekom firmalarının yıllardır kullandığı bilgilendirme mesajları şeklinde.
Bu sistemi kapatmak istiyorsanız kullandığınız firmaya göre ayarları var.
Eğer göndereni engellemek isterseniz önce gelen mesajdaki kaydet kısmını seçin daha sonra SMS kutunuzda görünür oradanda göndereni engelleyebilirsiniz.

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Ayarlar uygulamasına basılı tutup uygulama bilgileri diyip Ayarlar uygulamasının bildirimlerini yoksaymayı dener misiniz?

Flash sms firmalar tarafından kullanılan bir SMS sistemi sms ler mesaj kutunuza düşmeden direk ekranda görünüyor. Telekom firmalarının yıllardır kullandığı bilgilendirme mesajları şeklinde.
Bu sistemi kapatmak istiyorsanız kullandığınız firmaya göre ayarları var.
Eğer göndereni engellemek isterseniz önce gelen mesajdaki kaydet kısmını seçin daha sonra SMS kutunuzda görünür oradanda göndereni engelleyebilirsiniz.
Peki her gelen flash sms'te bu şekilde kaydet deyip ardından mesajlar uygulaması üzerinden mi engelleyeceğiz, yoksa tamamen kapatma gibi bir ihtimalimiz var mı bunu?

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Eğer Flash ile gelen smsler sizin için çok önemli değilse direk adresinden e-devletinizle giriş yapıp engelleyebilirsiniz. Flash alertten sonra normal SMS'e düşüyorsa, muhtemelen verdiğim adresten SMS sağlayıcı artık hangisi ise kaldırıp sorununuzu (sanırım) düzeltebilirsiniz hocam

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer Flash ile gelen smsler sizin için çok önemli değilse direk adresinden e-devletinizle giriş yapıp engelleyebilirsiniz. Flash alertten sonra normal SMS'e düşüyorsa, muhtemelen verdiğim adresten SMS sağlayıcı artık hangisi ise kaldırıp sorununuzu (sanırım) düzeltebilirsiniz hocam
Teşekkürler hocam bir deneyeyim.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13

Flash sms kapatma türktelekom için
Online işlemler e girin - ayarlar- çağrı ayarları kısmında çağrı sonrası bilgilendirme tikini kaldırırsanız flash sms gelmez.

Oyla: Çözüm
Üst Alt