Yardım Fixpack hakkında

coravan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Mi5s 4 / 128
Meslek
sağlık
Konular
24
FİXPACK PAKETİ SATIN ALMAYI ÖNERİYORMUSUNUZ

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
aslında fixpack ile ilgili kimse pek bi yorumda bulunmamış. Çoğu forum sitesinde ya az konuşulmus ya da hiç konuşulmamış. Umarım sebebi başka şeyler değildir..

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Forum kuralları gereğince Konu başlığının tamamının büyük harf ile açılması yasak ! Dikkat ediniz lütfen.

Örnek Konu Şablonu
[doublepost=1516841046,1516840773][/doublepost]Sorunun cevabında ise
Bu tür şirketler sözlerinde duruyorlar fakat verdiği sözleri sizin iyi bilmeniz lazım bilmece gibi bir cümle oldu fakat gerçekten böyle
Örn:
Garantisi devam eden ekranı kırılmış bir cihazı sorunsuz onarır
Fakat garantisi devam eden anakartı bozulup sizden kaynaklanmayan sorunlarda garantinin yapmasını istiyorlar
Yaptıkları sözleşmede belirli maddeler var onlara dikkat etmek yeterli

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
Valla ben iki ay önce aldım mi 6 telefonumu cepport aracılığı ile gittigidiyor üzerinden bu arakadaşların bütün büyük online alışveriş siteleriyle ortaklığı var gibi yerleride kadıköyde bende çok baktım sağa sola pek bi bilgi bulamadım firmaya telefon açıp ne gibi şeyleri kapsadığını sordum telefondaki arkadaş senede 2 defa komple ekran kapak felan kırılmasıda dahil ücretsiz değişim yapılabileceğini söyledi ama laf arasında sırf ben güven kazanayım diye yea abi istersen süre dolmadan sen telefonu yere at kır biz gene değiştiririz gibi bir örnek verince yaptırmaktan vazgeçtim pek plan prensip sahibi bir firma imajı vermedi bana ama herkes benim gibi takıntılı olmak zorunda değil oda var :)

birde telefonu ben yılbaşı indiriminden aldım bana 1970 tl ye geldi ama faturada 2050 tl yazıyor 2000 tl altı telefonlardan 175 tl 2000 üstü telefonlardan 250 tl ücret alıyor ben gene 175 verirdim de arkadaşlar illa faturada yazan tutarı baz alıyorlarmış o sebepten yattı o iş

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
İşin ilginç tarafı bende alman faturası var onu bile kabul ettiler tl kuruna çevirip ama sonra aldığım firmaya sordum yaptırmam gerekir mi diye ? Adam senin garantin kasko paket allianz dedi sonra bende vazgeçtim ama bana iyi bir firma gibi geldi bizim vatandaş suistimal ediyor bu kaskoyu

Oyla:
Üst Alt