Yardım Firmware nasıl flaslanır hangi romları yüklerken flashlamalıyım

Seyfullah1946

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi redmi 5+
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Havoc os
Telefon Modeli
Xiaomi redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Miui 12 eu Android 9 rom yüklü telefonuma Android 10 havoc os rom yüklemek istiyorum daha önce aşırı geç şarz olması sebebiyle bu roma dönmüştüm firmware yi rom ile flashlarsam herhangi bir sorun ile karşılaşırmıyım

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Havoc os romu kurmak için izleyeceğiniz yol şu şekilde hocam tüm verileriniz silinecektir.
Twrp ile 4 wipe sonrasında format data yapın yeniden başlat sekmesinden recovery modda yeniden başlatın.
Telefonu bağla seçeneğinden enable mtp seçerek bilgisayara bağlayın havoc os romu ( gapps dosyası ve magisk tercih ederseniz onları da atın ) telefona atıp yükleme yapabilirsiniz.

Oyla:

Seyfullah1946

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi redmi 5+
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Havoc os romu kurmak için izleyeceğiniz yol şu şekilde hocam tüm verileriniz silinecektir.
Twrp ile 4 wipe sonrasında format data yapın yeniden başlat sekmesinden recovery modda yeniden başlatın.
Telefonu bağla seçeneğinden enable mtp seçerek bilgisayara bağlayın havoc os romu ( gapps dosyası ve magisk tercih ederseniz onları da atın ) telefona atıp yükleme yapabilirsiniz.
Hocam şarz olmuyor

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Şarj konusu Firmware ile ilgili olduğunu sanmıyorum hocam, kernel ile ilgilidir, ben hep kernel değiştirerek çözdüm yaşadığım sorunları..
Romu geliştiren zaten söylemiştir nasıl yükleme yapacağınızı, neleri Yüklemeniz gerektiğini..

Oyla:
Üst Alt