Uygulama Firefox Focus-Reklamsız

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Firefox Focus uygulamasıyla istenmeyen reklamları kolayca engelleyerek, sağlıklı bir internet deneyimi yaşamanıza olanak sağlamakta. Ayrıca tarama geçmişinizi, şifrelerinizi ve çerezlerinizi de tek bir tık ile rahatlıkla silebileceksiniz.

Çevrimiçi izleyicileri otomatik olarak kaldıran Firefox Focus, hızlı bir tarayıcı hizmetiyle de dikkatleri üzerine çekmekte.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, deneyeceğim.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Skorpi hocam ben daha çok rootsuz kullanımlarımda brave browser ı tercih ediyordum ama bunuda deneyeceğim ;)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Paylasiminiz için teşekkürler hocam, merak ettiğim bir tarayıcı benimde.
[doublepost=1512569999,1512569921][/doublepost]
Skorpi hocam ben daha çok rootsuz kullanımlarımda brave browser ı tercih ediyordum ama bunuda deneyeceğim ;)

Bende Brave Browser kullaniyorum. Deneyimlerinizi paylasirsaniz bende cok memnun olurum, ozellikle Brave e göre nasil olduğundan bahsedebilirseniz.

Rootlu kullanımda hangi tarayiciyi kullanıyorsunuz hocam peki? Tavsiye ettiginiz varsa ona da bir göz atmak isterim.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paylasiminiz için teşekkürler hocam, merak ettiğim bir tarayıcı benimde.
[doublepost=1512569999,1512569921][/doublepost]

Bende Brave Browser kullaniyorum. Deneyimlerinizi paylasirsaniz bende cok memnun olurum, ozellikle Brave e göre nasil olduğundan bahsedebilirseniz.

Rootlu kullanımda hangi tarayiciyi kullanıyorsunuz hocam peki? Tavsiye ettiginiz varsa ona da bir göz atmak isterim.
Ben genelde kendi browserini sorunsuz kullanmaktayım

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
İkisini aynı anda kullanıyorum. Default browser olarak Firefox Focus, normal günlük kullanım olarak Brave. İkisinden de çok memnunum.

Firefox Focus sadece adı üstünde işine fokuslanıyor. Ekstrası yok. Her türlü reklamı blok ediyor, hakkınızda minimum bilgi gidiyor ya da öyle umuyoruz. Üstte cache'i temizle diye sürekli uyarı ile size geçmişi silmenizi hatırlatıyor. Default browser olarak kullanma nedenim sosyal medyadan veya uygulama içinden bir linke tıkladığımda bu sınırlı alana düşsün link kontrolü bende olsun isteği.

Günlük işlerim için miui browserı korkunç bulduğum için brave kullanıyorum. Sade, temiz ve düzgün çalışıyor. Tasarımı ve ikonu filan da hoşuma gidiyor. Özelliği Google Chrome'u alıp iyileştirmelerle hızlı ve reklamsız kullanıcı deneyimi sunuyorlar. Sitelerini gezin. Ne demek istediğimi anlarsınız. Değişik değişik iş modelleri peşindeler. Para kazanmak için abartı bir şey yapıp bozmazlarsa ben memnunum.

sinbad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet brav
Cihazım
redmi not3
Konular
1
Dee browser bütün saydığınız özellikleri özel okuma modunu, çeviriyi, sayfa kaydını bir arada sunuyor.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
İkisini aynı anda kullanıyorum. Default browser olarak Firefox Focus, normal günlük kullanım olarak Brave. İkisinden de çok memnunum.

Firefox Focus sadece adı üstünde işine fokuslanıyor. Ekstrası yok. Her türlü reklamı blok ediyor, hakkınızda minimum bilgi gidiyor ya da öyle umuyoruz. Üstte cache'i temizle diye sürekli uyarı ile size geçmişi silmenizi hatırlatıyor. Default browser olarak kullanma nedenim sosyal medyadan veya uygulama içinden bir linke tıkladığımda bu sınırlı alana düşsün link kontrolü bende olsun isteği.

Günlük işlerim için miui browserı korkunç bulduğum için brave kullanıyorum. Sade, temiz ve düzgün çalışıyor. Tasarımı ve ikonu filan da hoşuma gidiyor. Özelliği Google Chrome'u alıp iyileştirmelerle hızlı ve reklamsız kullanıcı deneyimi sunuyorlar. Sitelerini gezin. Ne demek istediğimi anlarsınız. Değişik değişik iş modelleri peşindeler. Para kazanmak için abartı bir şey yapıp bozmazlarsa ben memnunum.

Peki hocam yorumunuz için çok teşekkürler. İkinci Browser olarak kullanılabilir o zaman :)

Üst Alt