Sohbet Fikir değerlendirmesi

Deniz Koloğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi A2 Lite
Konular
11
Merhaba bu aralar mi band 5 almayı düşünüyorum daha önceden mi band 3 kullanmıştım ama bir süre sonra sıkıldığım için sattım eğer mi band 5 alırsam umarım bir süre sonra sıkılmam amazondan almayı düşünüyorum iade kolay olduğu için az önce bahsettiğim sıkılma durumu tekrar olursa diye sizce alınır mı tekrar sıkılabilir miyim bir süre sonra görüşleriniz benim için şimdiden teşekkürler iyi forumlar .

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba bu aralar mi band 5 almayı düşünüyorum daha önceden mi band 3 kullanmıştım ama bir süre sonra sıkıldığım için sattım eğer mi band 5 alırsam umarım bir süre sonra sıkılmam amazondan almayı düşünüyorum iade kolay olduğu için az önce bahsettiğim sıkılma durumu tekrar olursa diye sizce alınır mı tekrar sıkılabilir miyim bir süre sonra görüşleriniz benim için şimdiden teşekkürler iyi forumlar .
Bu tamamen sizinle alakalı bir konu. Soruyu kendinize sorup cevabı aramalısınız. Kimse sizin ilerde sıkılıp sıkılmayacagınızı bilemez maalesef

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Mi band 5 rakiplerine bakıldığında sıradan bir akıllı bileklik değilki bir yığın tema ve özelleştirme seçeneği var, eğer tercihiniz bir akıllı bileklik edinmekse yanlış bir karar olmaz hele ki mi band 3 den geçen birisi için büyük fark olacaktır. Sıkılma mevzusuna gelince bunlar kullanım amacı belli cihazlar zaten, mi band 3 den sıkılmanızın temel sebebi özelleştirmeye açık bir cihaz olmamasıdır büyük ihtimalle ama geçmeyi düşündüğünüz cihaz öyle değil. Sıkılma konusuna gelince tasarım ön plana çıkar bu ürünlerde, aksesuar sonuçta siz beğendikten sonra alacağınız ürün içinde tema ve özelleştirme bolsa sanmıyorum ama ilk karar ve tercih sizde biter.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Bence *Huawei Watch Gt 2* alın ve keyfinize bakın, asla sıkılmazsınız

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Huawei'nin bu modeli çok güzel bir cihaz bende de Diesel On Axial Gen 5 var tasarım konusunda bol firma ama tabiki fiyat konusu devreye girince çeşit fazlalaşıyor ve cep yanmaya başlıyor biraz hocam ama adamlar biliyor bu işi yapmayı. Huawei tasarım konusunda iyi firma özellikle Watch gt2'nin oval cam tasarımı çok iyi. Diesel on Axial Gen 5'inde camı düzleştiren tasarımı kendine hayran bırakıyor.

mstfayyldrm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
45
Note 8 pro orijinal silikon kılıf nerden bulabilirim acaba