Yardım Fiber bağlantıdan sonra bildirim sorunu.

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eea 14.0.12
Telefon Modeli
Mi 11t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar dün adsl'den fibere geçiş yaptım. İnternet bağlantımda bir sorun yok. Her yere girip çıkabiliyorum sıkıntısız.Mi 11t pro eea sürümünü kullanmaktayım. Gündüz problem yoktu Dün akşamdan sonra bildirim sorunu yaşıyorum. WhatsApp instgram vs bir çok uygulama da ya çok geç geliyor bildirimler, ya hiç gelmiyor ekranı açıp uygulamaya girmedikce. Sorun telefonun yazılımında desem daha önce hiç bildirim sorunu yaşamamıştım bu cihazda ve eea sürümünde dün akşam itibari ile başladı. Fiber bağlantıdan sonra böyle oldu. Mobil bağlantı açıyorum bildirimler sorunsuz geliyor. Wifi açınca sapıtıyor. Bir önerisi olan var mı. Modemde vs herhangi bir ayar yapmak gerekir mi.

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Arkadaşlar dün adsl'den fibere geçiş yaptım. İnternet bağlantımda bir sorun yok. Her yere girip çıkabiliyorum sıkıntısız.Mi 11t pro eea sürümünü kullanmaktayım. Gündüz problem yoktu Dün akşamdan sonra bildirim sorunu yaşıyorum. WhatsApp instgram vs bir çok uygulama da ya çok geç geliyor bildirimler, ya hiç gelmiyor ekranı açıp uygulamaya girmedikce. Sorun telefonun yazılımında desem daha önce hiç bildirim sorunu yaşamamıştım bu cihazda ve eea sürümünde dün akşam itibari ile başladı. Fiber bağlantıdan sonra böyle oldu. Mobil bağlantı açıyorum bildirimler sorunsuz geliyor. Wifi açınca sapıtıyor. Bir önerisi olan var mı. Modemde vs herhangi bir ayar yapmak gerekir mi.
Şöyle bir şey buldum hocam;
Modem ayarlarından ipv6 kapatarak deneyiniz.

Oyla:

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemi resetlediniz mi ?
Buraya yazmadan önce faydası olur diye resetledim hocam değişen bir şey olmadı. En son güncelleme paketini indirip üstüne kuracağım oda olmadı Elite rom yükleyeceğim.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Gelen modem wifi 6 destekli mi fibere geçtiğiniz modem bazı cihazların modemlerde wifi 6 sı sorunlu olabiliyor modem arayüzüne girip wifi kanalı oluşturup dener misiniz örneğin : Turktelekom_Wifi_5G2 gibi belki sorununuz bu şekilde çözülür eski modemde buna benzer sorun yaşamıştım böyle çözümlenmişti.Telefonunuzu 5GHZ bandına bağlı kullanın sorun olmayacaktır.

Oyla:
Üst Alt