Yardım Favorilerdeki fotoğraflar farklı uygulamada gözükmüyor

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
pocof7ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar,

favori olarak işaretlediğim fotoğraflar Galeri uygulamasında albümlerde gözükmekteyken farklı bir uygulamadan örneğin whatsapp veya instagram gibi fotoğraf seçmek istediğim zaman favoriler albümü gözükmüyor.

başına gelen çözüm yol bilen var mıdır?

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Selamlar,

favori olarak işaretlediğim fotoğraflar Galeri uygulamasında albümlerde gözükmekteyken farklı bir uygulamadan örneğin whatsapp veya instagram gibi fotoğraf seçmek istediğim zaman favoriler albümü gözükmüyor.

başına gelen çözüm yol bilen var mıdır?
Favori demek o uygulamada link oluşturmak yada işaretlemek gibi düşünün. Yeni foto oluşturmuyorki başka uygulama nasıl göstersin.

Mantıken zaten ters olur. Mi Gallery nin linklerini okuması lazım. Bence gereksiz olur.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Favori demek o uygulamada link oluşturmak yada işaretlemek gibi düşünün. Yeni foto oluşturmuyorki başka uygulama nasıl göstersin.

Mantıken zaten ters olur. Mi Gallery nin linklerini okuması lazım. Bence gereksiz olur.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu poco x6 pro olan eski telefonumda yapabiliyordum fakat ooco f7 ultra da yapamıyorum, gallery uygulaması içinde favoriler diye albüm oluşturup içine atıldığını düşünün, mantıken bu şekilde çalışıyor

Oyla:
Üst Alt