Yardım Fatih Öksüz Güvenilirmi

WriteMortagel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi Max
Meslek
Garson
Konular
6
Arkadaşlar fatih öksüzden xiaomi mi max alıcam sizce güvenilirmi sanalda babama bile güvenmem kb alışveriş yapan filan varsa bi yazsın bide yurtdışındanmı getitiriyor imei kaydını kendimizmi yaptırıyoruz ?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
klasik Koray selduman konuşmaları
arkadaşı tanımam bilmem zira sizide bu forumda tanıdım pekte iyi ve düzgün bir esnaf olmadığınızı anladım sadece sürekli oyalama taktiği kullanan elektrik kesintisi bahane edip kargo çıkarmayan kargoyu çıkardım deyip günlerce sallayan telefondan parça söken diğer konuyuda okudum cevaplara ve delillere bakılırsa hiçte öyle bir durum göremedim WhatsApp yazışmaları açık ve net

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar fatih öksüzden xiaomi mi max alıcam sizce güvenilirmi sanalda babama bile güvenmem kb alışveriş yapan filan varsa bi yazsın bide yurtdışındanmı getitiriyor imei kaydını kendimizmi yaptırıyoruz ?

Hocam kendisinden alışveriş yapmadım ama , ortalama 2000 tl lik bir telefon için yazışmıştık, bana çok yardımcı oldu, hatta ben parayı ısrarla göndermek istedim fakat o sıralar kargo ile ilgili sıkıntılar vardı o yüzden bu sıkıntılar çözülmeden alamam paranızı diye uyardı beni, kendisini şahsen tanımam etmem, ama anladığım kadarıyla gayet düzgün bir arkadaş, bu adam dolandırıcı olsa beni çoktaaan dolandırmıştı, hatta özel mesaj yazışmalarımız bile var bu konu ile ilgili, dilerseniz paylaşabilirim sizinle.

Oyla:
Üst Alt