Yardım Fastboottan Rom flashlarken hata verdi şimdi telefon hiç bir şeye yanıt vermiyor

gurkann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
1
Fastboottan rom flashlıyordum IMEI tamiri için gereken romu, sonra telefonunuzla yüklediğiniz rom eşleşmiyor diye hata verdi MiFlash ardın telefonu kapatıp açayım dedim kapandı hiç açılmıyor fastboot moda girmiyor.Şarja takıyorum kırmızı ışık yanmıyor telefon öldü mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Fastboottan rom flashlıyordum IMEI tamiri için gereken romu, sonra telefonunuzla yüklediğiniz rom eşleşmiyor diye hata verdi MiFlash ardın telefonu kapatıp açayım dedim kapandı hiç açılmıyor fastboot moda girmiyor.Şarja takıyorum kırmızı ışık yanmıyor telefon öldü mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Edl kablosu sizin işinizi görecektir forumda ilgili konuları bulabilirsiniz

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Eğerki Yanlış Rom Yüklediniz, Bilgisayarda Aygıt Yöneticisinde Hiçbir Şekilde Görünmüyor ve SFGNRL Hocamın dediği gibi Son Çare EDL Kablosu ile de Olmuyorsa, Anakartı Yakmış Demeksiniz.
Geçmiş Olsun Hocam.

EDL KAblo Yapımı:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

EDL Kablo Satın Alma:
http://forum.miuiturkiye.net/konu/deepflash-kablosu.7342/

Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Telefon modeli ne idi? Telefon ve rom uyumsuz olsa işlemi hiç başlatmazdı zaten. Donanımsal sorun oluşmadıysa ve şarj bitmediyse, güç tuşuna uzun basılı tutunca mi logosu görünmesi gerekir en azından. Yarım saat civarında şarja takmayı deneyin. Batarya tam bittiyse toplama süreci uzun olabilir. Yine açılmazsa ya da uyarı vermezse diğer seçeneklere bakın.

Oyla:

gurkann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon modeli ne idi? Telefon ve rom uyumsuz olsa işlemi hiç başlatmazdı zaten. Donanımsal sorun oluşmadıysa ve şarj bitmediyse, güç tuşuna uzun basılı tutunca mi logosu görünmesi gerekir en azından. Yarım saat civarında şarja takmayı deneyin. Batarya tam bittiyse toplama süreci uzun olabilir. Yine açılmazsa ya da uyarı vermezse diğer seçeneklere bakın.
Mi5 hocam cihaz. Şarja bir gece taktım hala tık yok. :( Hiç bir şekilde uyarı alamıyorum biraz üst kısmı ısnıyor o kadar o da hafif

Oyla:

gurkann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
1
Eğerki Yanlış Rom Yüklediniz, Bilgisayarda Aygıt Yöneticisinde Hiçbir Şekilde Görünmüyor ve SFGNRL Hocamın dediği gibi Son Çare EDL Kablosu ile de Olmuyorsa, Anakartı Yakmış Demeksiniz.
Geçmiş Olsun Hocam.

EDL KAblo Yapımı:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

EDL Kablo Satın Alma:
http://forum.miuiturkiye.net/konu/deepflash-kablosu.7342/

Hocam EDL moduna Mi5 telefonlar ses acma ve kapama tusuna ayni anda basip bilgisayara baglayinca da giriyormus denedim ama olmadi

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam EDL moduna Mi5 telefonlar ses acma ve kapama tusuna ayni anda basip bilgisayara baglayinca da giriyormus denedim ama olmadi

Dediğini Yöntem aşağıdaki Sanırım
1-) Cihazı fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın.
2-) Komut penceresine fastboot reboot yazın ama enterlemeyin
3-) Ses açma ve ses kısma tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun basılı tutarken enter a basın cihazın ekranı kararacaktır bırakmayın 20 saniye kadar daha basılı tutmaya devam edin ardından mi flash ile yüklemeyi yapın. Bu işlemler sırasında güç tuşunu kullanmayacaksınız ekran karardı diye korkmayın edl moda geçince cihaz ekranı kararır.

Oyla:

gurkann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
1
Dediğini Yöntem aşağıdaki Sanırım
1-) Cihazı fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın.
2-) Komut penceresine fastboot reboot yazın ama enterlemeyin
3-) Ses açma ve ses kısma tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun basılı tutarken enter a basın cihazın ekranı kararacaktır bırakmayın 20 saniye kadar daha basılı tutmaya devam edin ardından mi flash ile yüklemeyi yapın. Bu işlemler sırasında güç tuşunu kullanmayacaksınız ekran karardı diye korkmayın edl moda geçince cihaz ekranı kararır.

Aynen sadece fastboota almadan kapatip telefonu direk yapiyorsun xiaomitips.com sitesinde yaziyordu

Oyla:
Üst Alt