Yardım Fastbootta Twrp yüklerken hata alıyorum

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 12.5.8
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 8 pro kullaniyorum. Butun suruculeri indirdim bilgisayara. Redmi icin uygun olan Twrp dosyasinida buldum. Fastboota aliyorum. Twrpyi yuklemeden Ramden baslatmak icin fastboot boot "" komutunu kullaniyorum (cihaz yurt disi imei kayitli). fakat telefona yukluyor ama Booting'den sonrasi gelmiyor. Hata veriyor.
fastboot: error Command failed (too many links) gibi bir hata aliyorum. Neden aliyor, bootloader kilidi de acik? Bilgilendirirseniz sevinirim.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Redmi Note 8 pro kullaniyorum. Butun suruculeri indirdim bilgisayara. Redmi icin uygun olan Twrp dosyasinida buldum. Fastboota aliyorum. Twrpyi yuklemeden Ramden baslatmak icin fastboot boot "" komutunu kullaniyorum (cihaz yurt disi imei kayitli). fakat telefona yukluyor ama Booting'den sonrasi gelmiyor. Hata veriyor.
fastboot: error Command failed (too many links) gibi bir hata aliyorum. Neden aliyor, bootloader kilidi de acik? Bilgilendirirseniz sevinirim.
mtk cihazlarda recovery boot edemezsiniz yükleyip çalıştırmanız gerekiyor yani fastboot flash recovery xxx.img yapıp sonra fastboot reboot recovery komutuyla veya tuşlarlar girebilirsiniz girmiyorsa recovery cihazın üzerindeki romla uyumlu olmayabilir romla uyumlu twrp bulmaya çalışın

Oyla:
Üst Alt