Yardım Fastboot'ta kaldı

ozgurbosnak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
İphone
Konular
29
Dostlar orangefox yükledim twrp üzerine fastboot ekranında kaldı üstteki açık kilit resmide gitti nasıl düzeltebilirim teşekkürler

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Dostlar orangefox yükledim twrp üzerine fastboot ekranında kaldı üstteki açık kilit resmide gitti nasıl düzeltebilirim teşekkürler
Hocam açık kilit olan bootloader kilididir ve kapandıysa geçmiş olsun yeniden açmanız gerekecek. Bundan dolayı fastboot rom atacaksınız cihaza mi flash tool ile bağlayın fastboot global rom atarsınız umarım ayrıca eğer imei durumu varsa kilit kapandığı an gitmiş demektir yeniden yapılması gerek bilginiz olsun.

ozgurbosnak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
İphone
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam açık kilit olan bootloader kilididir ve kapandıysa geçmiş olsun yeniden açmanız gerekecek. Bundan dolayı fastboot rom atacaksınız cihaza mi flash tool ile bağlayın fastboot global rom atarsınız umarım ayrıca eğer imei durumu varsa kilit kapandığı an gitmiş demektir yeniden yapılması gerek bilginiz olsun.
Hocam imei gitti sabah onu hallettim de bi anda orangefox yükleyince bl kilitlendi açmak için bi yöntem var mı fastboot ekranında kaldım bilgisayar görmüyor telefonu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Cihaz açık, şebeke varsa bootloader kilidi açma başvurusu yapıp mi flash unlock ile kilidinizi açın.

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Hocam imei gitti sabah onu hallettim de bi anda orangefox yükleyince bl kilitlendi açmak için bi yöntem var mı fastboot ekranında kaldım bilgisayar görmüyor telefonu
Mi flash ile rom yüklerseniz.açılacaktır. romu kurup cihazı açtıktan sonra tekrar kilit başvurusu yapınız.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Mi flash ile rom yüklerseniz.açılacaktır. romu kurup cihazı açtıktan sonra tekrar kilit başvurusu yapınız.
sizce olurmu? bootloader kilidi kapalı cihaza mi flash ile rom atabilir mi diyorsunuz?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
sizce olurmu? bootloader kilidi kapalı cihaza mi flash ile rom atabilir mi diyorsunuz?
Evet, hazır fastboot modunda iken Mi Flash ile tgz uzantılı uygun bir stock romu flaşlayıp kurabilirsiniz. Rom' u kurduktan sonra geliştirici ve ayarlarını aktif edip gerekli işaretlemeleri yaptıktan sonra Mi Unlock kullanarak kiliti açabilirsiniz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Evet, hazır fastboot modunda iken Mi Flash ile tgz uzantılı uygun bir stock romu flaşlayıp kurabilirsiniz. Rom' u kurduktan sonra geliştirici ve ayarlarını aktif edip gerekli işaretlemeleri yaptıktan sonra Mi Unlock kullanarak kiliti açabilirsiniz.
bootloader kilidi kapalı mi flash ile rom atamazsınız. Böyle olsa zaten brick diye bir mevzu olmazdı..

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Benim bildiğim Boot kilidi kilitli iken flash tool ile stock rom atılmaz hocam.
Ayrıca eğer cihazın boot kilidini kendiniz açtıysaniz ve başka bir cihazı için başvuru yapılmadı ise kilidi yine açabilirsiniz yani başvurulan hat ile başka başvuru yapılamadığı sürece boot kilidi kapatıp başvuru yapmadan aynı cihazı tekrar açabilirsiniz.
Bunu note 8 proda yaptım defalarca ama snapdragon için aynısı geçerli olur mu bilmiyorum deneyin hocam Zarar gelmez açılır veya açılmaz

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Mi Flash BL kilidi açık cihazlara rom atabilir. BL kapalıysa fastboot modunda olması önemli değil, romu kuramaz.

Recovery ile BL'nin kapandığını ilk defa sizden duyuyorum hocam. Belki yazılım çöktüğü için kapalı görünüyordur. Çünkü BL kapatmak için sadece Mi Flash kullanılır diye biliyorum. Fastboot üzerinden yeniden TWRP kurup başka bir roma geçmeyi deneyin. Olmazsa Mi Flash'ı deneyin. Ancak BL gerçekten kapandıysa bir şey diyemem.

Üst Alt