Yardım fastboot ve recovery açılmıyor

kayraaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kayra
Cihazım
redmi 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
rom yüklenmiyor şuan
Telefon Modeli
Redmi Note 11R
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba değerli arkadaslar elimde redmi 11R bir cihaz var bu cihaza mi Flash Tool ile rom attıktan sonra açılmadı. süreki hızlı bir şekilde redmi yazısı gelip gidiyor ayrıca fastboot ve recovery'e giremiyoruz ne yapabiliriz bize yardımcı olursanız çok seviniriz teşekkürler.

ardq10s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Note 13 Pro+ 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
4
aynı sorun ama başka model, lütfen yardım.

Oyla:

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
Bootloader açık olsa kolaydı ama kapalı... Bu durumda işiniz zor ama SP Flash Tool ile (cihaz mtk olduğu için) "preloader" seçeneğini kaldırarak bir daha telefon kapalı iken flaşlamayı deneyin, bu işe yarayabilir. "Download Only" seçili ken deneyin.

Oyla:

kayraaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kayra
Cihazım
redmi 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader açık olsa kolaydı ama kapalı... Bu durumda işiniz zor ama SP Flash Tool ile (cihaz mtk olduğu için) "preloader" seçeneğini kaldırarak bir daha telefon kapalı iken flaşlamayı deneyin, bu işe yarayabilir. "Download Only" seçili ken deneyin.
yanlış yazmışım bt kilidi açık ne yapmalıyım çok teşekkürler şimdiden

Oyla:

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
Bootloader kilidi açık ise, fastboot rom indir (cihazının kod adı ile aratmak daha mantıklıdır) sonra klasöre çıkart. Adb ve fastboot herhangi bir dizinden çalıştırılabiliyorsa, sorun yok direk aşağıdaki komutu çalıştır (rom klasörü içinde):

flash_all (bu bat dosyasıdır)

hata verirse platform-tools.zip dosyasını indir, klasöre çıkart ve içindeki .dll dosyalarını ve adb.exe ve fastboot.exe dosyalarını rom klasörüne kopyaladıktan sonra üstteki komutu çalıştır. İşlem bittiğinde telefon otomatik yeniden başlayacak ve açılacaktır. (Donanımsal bir sorun oluşmadı ise)

Oyla:

ardq10s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Note 13 Pro+ 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
4
hocam benim bl kilidi açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidi açık ise, fastboot rom indir (cihazının kod adı ile aratmak daha mantıklıdır) sonra klasöre çıkart. Adb ve fastboot herhangi bir dizinden çalıştırılabiliyorsa, sorun yok direk aşağıdaki komutu çalıştır (rom klasörü içinde):

flash_all (bu bat dosyasıdır)

hata verirse platform-tools.zip dosyasını indir, klasöre çıkart ve içindeki .dll dosyalarını ve adb.exe ve fastboot.exe dosyalarını rom klasörüne kopyaladıktan sonra üstteki komutu çalıştır. İşlem bittiğinde telefon otomatik yeniden başlayacak ve açılacaktır. (Donanımsal bir sorun oluşmadı ise)
laptopum olduğunda denicem

Oyla:
Üst Alt