Yardım Fastboot sorunu.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşa Redmi note 5 aldık telefonda twrp yüklü gelmiş, telefon durduk yere fastboot moduna girmiş çıkamıyor.Reboot ile power off yaptık,wipe yaptık, tuş kombinasyonları denedik tekrar tekrar fastboot moduna giriyor. Ben uzaktayım kendisinden telefon ile yardımcı olamıyorum. (gerçi pekde anlamıyorum)
Bu neden oluyor?
Çözemezsek son çare yarın mı flaş ile rom atacağım fastboot modunda.

Bununla ilgili birkaç sorum olacak.
Twrp yüklü olduğuna göre bootloader kilidi açıktır değil mi? (kilit açık olmadan rom atılıyor mu bilmiyorum)
Birde mi hesabından çıkış yapmamış. Olurda şifreyi falan unutmuşsa bir sorun olur mu?
Şifreyi biliyor gibi ama pek emin konuşmuyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşa Redmi note 5 aldık telefonda twrp yüklü gelmiş, telefon durduk yere fastboot moduna girmiş çıkamıyor.Reboot ile power off yaptık,wipe yaptık, tuş kombinasyonları denedik tekrar tekrar fastboot moduna giriyor. Ben uzaktayım kendisinden telefon ile yardımcı olamıyorum. (gerçi pekde anlamıyorum)
Bu neden oluyor?
Çözemezsek son çare yarın mı flaş ile rom atacağım fastboot modunda.

Bununla ilgili birkaç sorum olacak.
Twrp yüklü olduğuna göre bootloader kilidi açıktır değil mi? (kilit açık olmadan rom atılıyor mu bilmiyorum)
Birde mi hesabından çıkış yapmamış. Olurda şifreyi falan unutmuşsa bir sorun olur mu?
Şifreyi biliyor gibi ama pek emin konuşmuyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Twrp recovery yüklendiyse bootloader kiliti açıktır cihazın. MI hesapın şifresini
sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp recovery yüklendiyse bootloader kiliti açıktır cihazın. MI hesapın şifresini
sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
Teşekkürler. Mi hesabının şifresini rom attıktan sonra sifirlayabilirmiyiz? (şifre hatırladığı gibiyse gerek kalmaz)

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Teşekkürler. Mi hesabının şifresini rom attıktan sonra sifirlayabilirmiyiz? (şifre hatırladığı gibiyse gerek kalmaz)
Cihazda MI hesapı açıksa rom kurduktan sonra kurulum yaparken MI hesapının şifresini ister hatırlamıyorsa şifreyi sıfırlayabilirsiniz.

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Cihazda MI hesapı açıksa rom kurduktan sonra kurulum yaparken MI hesapının şifresini ister hatırlamıyorsa şifreyi sıfırlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Kusura bakmayin tekrar birşey sormak istiyorum.
MI flas ile rom atacağız ama her şeyi doğru yapıp romu flash yapınca error:FAILED(remote:Anti-rollback check failed) çıkıp hata veriyor.
Telefondaki sürüm 9.5 idi 9.6 yüklerken bu hatayi vermemesi lazım değil mi? Eski sürüme dönerken anti rollback hatası oluyor diye biliyorum.

Oyla:

muhammet01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammet
Cihazım
mi note 10pro
Konular
0
i ote 10 pro kullanıyorum bi anda fastboot moduna irdi 3 tus yaıyorum ama hiç bi sekilde fayda vermiyr ne yapmam lazım bu arada teefon yurt dısı

Oyla:
Üst Alt