Yardım fastboot room yardım lütfen

hakancan44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
5
Cihazım
mi5s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 10.1.1.0
Telefon Modeli
mi5s
Bootloader Kilidi
Açık
mi5s telefonuma rom atılması lazım, yardımcı olabilecek var mı?

hakancan44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
5
Cihazım
mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımcı olabilecekmisiniz

Oyla:

hakancan44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
5
Cihazım
mi5s
Konular
1
global 10.1.1.0 yüklü görünüyor,Twrp mevcut sadece fastboot rom atılması lazım, programları bilgisayara indirdim fakat; bir türlü beceremedim

Oyla:

goktasi46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi 6
Konular
2
global 10.1.1.0 yüklü görünüyor,Twrp mevcut sadece fastboot rom atılması lazım, programları bilgisayara indirdim fakat; bir türlü beceremedim
nerede takıldığını bilmiyorum ama bence dosya adresini mi flash programa gösterirken hata yapmış olabilirsin dosya adresinde ki adres çubuğunda boşluk olmamalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Select butonunun yanında ki adresten bahsediyorum asla boşluk karakteri yer almasın ve flash demeden önce clean all seçeneğine mutlaka dikkat et clean all and lock dersen imei falan gidebilir bütün işi uzatırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerede takıldığını bilmiyorum ama bence dosya adresini mi flash programa gösterirken hata yapmış olabilirsin dosya adresinde ki adres çubuğunda boşluk olmamalı

Select butonunun yanında ki adresten bahsediyorum asla boşluk karakteri yer almasın ve flash demeden önce clean all seçeneğine mutlaka dikkat et clean all and lock dersen imei falan gidebilir bütün işi uzatırsın
Eğer yukarda ki sorundan farklı bir sorun yaşıyorsan bize detaylı olarak neden olmadığını belirtirsen daha kolay yardımcı olabilirim sanırım

Oyla:

hakancan44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
5
Cihazım
mi5s
Konular
1

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer yukarda ki sorundan farklı bir sorun yaşıyorsan bize detaylı olarak neden olmadığını belirtirsen daha kolay yardımcı olabilirim sanırım
tekrar deneyip ,buradan yazacağım.Ayrıca , rom dosyasının masaüstünde olması problem yaratır mı.

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri