Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nerede takıldığını bilmiyorum ama bence dosya adresini mi flash programa gösterirken hata yapmış olabilirsin dosya adresinde ki adres çubuğunda boşluk olmamalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Select butonunun yanında ki adresten bahsediyorum asla boşluk karakteri yer almasın ve flash demeden önce clean all seçeneğine mutlaka dikkat et clean all and lock dersen imei falan gidebilir bütün işi uzatırsın
nerede takıldığını bilmiyorum ama bence dosya adresini mi flash programa gösterirken hata yapmış olabilirsin dosya adresinde ki adres çubuğunda boşluk olmamalı
Select butonunun yanında ki adresten bahsediyorum asla boşluk karakteri yer almasın ve flash demeden önce clean all seçeneğine mutlaka dikkat et clean all and lock dersen imei falan gidebilir bütün işi uzatırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer yukarda ki sorundan farklı bir sorun yaşıyorsan bize detaylı olarak neden olmadığını belirtirsen daha kolay yardımcı olabilirim sanırım