Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüFastboot Rom Yüklerken Yanlışlıkla Bootloader Kilidini Kapattım
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi fastboot Rom yüklerken kilidi kapattım, geri açmak için unlock tool adlı uygulamayı indirdim, internetten bulduğum bir kaynaktaki adımları izledim. Ama unlock tool programında unlock butonu tiklanmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Merhaba hocam, konu açmadan önce sağ üstte bulunan arama çubuğunu kullanabilirsiniz.
Bootloader kilidini açarken Unlock butonu gelmiyor ise gerekli Driverleri yüklediğinizden ve USB Hata ayıklama açık olduğundan emin olunuz. Telefonu USB 2.0 portuna takmayı deneyin. Bu işlemelere rağmen Mi Unlock telefonu görmüyorsa farklı bir Mi Unlock sürümünü deneyebilirsiniz.
Bootloader kilidi açılırken çoğu kez hata alınabiliyor :) Son zamanlarda ise bu sorunla ilgili oldukça fazla konu açılmaya başladı. Faydalı olması adına bende bu konuyu açma gereksimi duydum :) Bootloader kilidininin nasıl açılacağı hakkında bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz. Bütün Xiaomi...
farklı simkart takıp geliştirici ayarlarından hesap kilidi açmayı aktif etmeyi deneyebilirsin çok fazla yaptığında bu işlemi aynı simkart ile izin vermiyor birde kullandığın hesap ile sıfırlama yaptıysan telefona artık o hesap ile kilit açamazsın yeni hesap açman gerekli.
Bilgisayara format attım sürücüleri tekrardan kurdum unlock butonu aktif hale geldi, CraweL hocam sizin bahsettiğiniz konuda belirtilen çalıntı cihaz olayı ile karşılaştım ama programda çıkan mi hesabı id'si ile benim kullandığım telefonda açmış olduğum mi hesabı id'si aynı. Neden açamıyorum kilidi anlayamadım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve sonunda mutlu sona ulaştım, ikinci denememde aynı hatayı vermedi uygulama kilidi açabildim