Çözüldü Fastboot Rom Yüklerken Yanlışlıkla Bootloader Kilidini Kapattım

nesimi14

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nesimi
Konular
2
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi fastboot Rom yüklerken kilidi kapattım, geri açmak için unlock tool adlı uygulamayı indirdim, internetten bulduğum bir kaynaktaki adımları izledim. Ama unlock tool programında unlock butonu tiklanmıyor. Ne yapmam gerekiyor?

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Telefon açılıyor mu durum nedir tam olarak?

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba hocam, konu açmadan önce sağ üstte bulunan arama çubuğunu kullanabilirsiniz.
Bootloader kilidini açarken Unlock butonu gelmiyor ise gerekli Driverleri yüklediğinizden ve USB Hata ayıklama açık olduğundan emin olunuz. Telefonu USB 2.0 portuna takmayı deneyin. Bu işlemelere rağmen Mi Unlock telefonu görmüyorsa farklı bir Mi Unlock sürümünü deneyebilirsiniz.

Oyla:

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
farklı simkart takıp geliştirici ayarlarından hesap kilidi açmayı aktif etmeyi deneyebilirsin çok fazla yaptığında bu işlemi aynı simkart ile izin vermiyor birde kullandığın hesap ile sıfırlama yaptıysan telefona artık o hesap ile kilit açamazsın yeni hesap açman gerekli.

Oyla:

nesimi14

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nesimi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara format attım sürücüleri tekrardan kurdum unlock butonu aktif hale geldi, CraweL hocam sizin bahsettiğiniz konuda belirtilen çalıntı cihaz olayı ile karşılaştım ama programda çıkan mi hesabı id'si ile benim kullandığım telefonda açmış olduğum mi hesabı id'si aynı. Neden açamıyorum kilidi anlayamadım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve sonunda mutlu sona ulaştım, ikinci denememde aynı hatayı vermedi uygulama kilidi açabildim

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt