- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 9
mi5 telefonuma fastboot ile developer rom yükleyeceğim yedek almam gerekiyor mu verilerim silinir mi?
mi5 telefonuma fastboot ile developer rom yükleyeceğim yedek almam gerekiyor mu verilerim silinir mi?
HOCAM teşekkür ederim yanıtınız için hangi dosyaları yedek alammı önerirsiniz benim için resim ve müzikler önemli sadece bu 2 sini yedek alsam yetermi?Yapacağınız mi Flash seçeneğine bağlı
Yazı cantara hocamdan alıntıdır
Mi Flash seçenekleri;
clean all : tüm dosyalarınızı siler, temiz kurulum yapmış olursunuz.
save user data : dosyaları silmez yeni sürümü kurar. Ancak uyumsuz dosyalar nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.
clean all and lock : Tüm dosyaları siler ve bootloader kilitler. Her hangi bir sorunda cihazınız çöp olur, mümkün olduğuna kullanmamaya çalışın.
Edit: Başlık forum kurallarına uygun şekilde düzenlenmiştir.
Resim, müzik ve varsa özel dosyalarınızı yedekleyin. Programları vs. yeniden kurun en temizi budur. Programları silmezseniz hata verebilirHOCAM teşekkür ederim yanıtınız için hangi dosyaları yedek alammı önerirsiniz benim için resim ve müzikler önemli sadece bu 2 sini yedek alsam yetermi?
tamam hocam 300 ün üzerinde resim ve 100 küsür şarkının yedeğini aldımResim, müzik ve varsa özel dosyalarınızı yedekleyin. Programları vs. yeniden kurun en temizi budur. Programları silmezseniz hata verebilir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi Flash ile düzgün kurulum yaparsanız maksimum 20 dakika içinde telefonunuzu kullanmaya başlarsınıztamam hocam 300 ün üzerinde resim ve 100 küsür şarkının yedeğini aldımbaşlıyorum rom işlemine sonucu size yazacağım şuan rom iniyor tahmini kaç dk da işlem biter sizce
![]()
Mi Flash ile düzgün kurulum yaparsanız maksimum 20 dakika içinde telefonunuzu kullanmaya başlarsınız
Şimdiden kolay gelsin
Sorun yaşarsanız, yazarsınız elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız
Mi Flash ile düzgün kurulum yaparsanız maksimum 20 dakika içinde telefonunuzu kullanmaya başlarsınız
Şimdiden kolay gelsin
Sorun yaşarsanız, yazarsınız elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız
Okuduklarınızı anlamamanız zor hocam.hocam verilen linkteki konuyu okudum anlamadım zahmet olmazsa anlatırmısınız bana buradan nasıl yapacağımı ?
hocam mifash çalışmıyor inmiyor yani güncel link veririmisiniz?Okuduklarınızı anlamamanız zor hocam.
İyi okursanız kolaylıkla anlarsınız. Çöl basit ve açık anlatılmış çünkü
Anlamadığınız bir şey varsa yorumları okuyun sorulmuşsa oradan okursunuz sorulmamış ise o konunun altına anlamadığınız yeri belirtin oradan yardımcı olunur