Yardım Fastboot olmuyor

ferhatemet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
19
İyi günler ve iyi seneler. Bir hafta önce telefona pixel experience yükledim ama twrp silindi şimdi tekrar twrp yi yüklemek istiyorum ama fastboot ta PC cihazı görmüyor USB hata ayıklama açık ve USB yi dosya aktarma olarak ayarladım ama aynı. Bu arada geliştirici seçeneklerinde OEM kilit açma seçeneği yoktu yardımcı olabilir misiniz?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
İyi günler ve iyi seneler. Bir hafta önce telefona pixel experience yükledim ama twrp silindi şimdi tekrar twrp yi yüklemek istiyorum ama fastboot ta PC cihazı görmüyor USB hata ayıklama açık ve USB yi dosya aktarma olarak ayarladım ama aynı. Bu arada geliştirici seçeneklerinde OEM kilit açma seçeneği yoktu yardımcı olabilir misiniz?

Hocam, Ses kısma Tuşuyla cihazı açın. Fastboot Mode görünecek pcye bağlayın. Bilgisayarım aygıt yönetici de cihazı görecektir.

Mi a serisi custom romlarda twrp yi siliyor. Rom kurduktan sonra twrp zıp dosyasını kurmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Oyla:

ferhatemet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, Ses kısma Tuşuyla cihazı açın. Fastboot Mode görünecek pcye bağlayın. Bilgisayarım aygıt yönetici de cihazı görecektir.

Mi a serisi custom romlarda twrp yi siliyor. Rom kurduktan sonra twrp zıp dosyasını kurmayı unutmayın.
hocam tamam oldu çok sağolun elinize sağlık iyi seneler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sanırım

Hocam sanırım bi sorun daha var twrp yi kurdum ama desen şifresi istiyor telefon şifresini yazdım ama yanlış diyor

Son düzenleme:
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam tamam oldu çok sağolun elinize sağlık iyi seneler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sanırım

Hocam sanırım bi sorun daha var twrp yi kurdum ama desen şifresi istiyor telefon şifresini yazdım ama yanlış diyor

Kabul etmiyorsa, format data yapmaniz gerekebilir. Cihazıniz aciliyorsa verilerinizi yedekleyip twrp uzerinden format data yapin. Şifre sorunu kalmayacak.

Oyla:
Üst Alt