Çözüldü Fastboot modu kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Mi 10 kullanıyorum. daha önce parmak izi sensör sorunu yaşanıyordu. aşağı linkte konu bahsettiği global rom indiirildi.

twrp üzerinde persist.img yüklemek için recovery olarak yeniden başlattı. fastboot modu kaldı. twrp yüklü olmadığı düşündüm. twrp yükleme işlemler yaptım fakat yeniden başlatınca fastboot modu kaldı. normal olarak başlatmak için yeniden başlatınca fastboot modu devam ediyor. galiba bootloop döndü. Lütfen önemli fotoğraflar yedek almak istiyorum. yedek nasıl yaptığımı bilmiyorum yardımcı olabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu çözüldü.
Dün Tamirden sonra Android 10 ve MIUI 11 sürümleri gözüküyordu. Android 10 uyumlu bir twrp.img dosyası flashladı, açıldı. MIUI 12 rom yüklemek için işlemlerden sonra MIUI 12 açıldı. bugün TWRP girerken fastboot modu kaldı. çünkü daha önce Android 10 uyumlu TWRP yüklemiş olan Android 11 işletim sistemdeyken twrp açılmıyor. Android 10 twrp.img flashlanırsa o konu bahsettiğimi fastboot modu kaldı. Android 11 uyumlu bir twrp dosyayı indirip flashladım sorunu çözüldü. arkadaşlar fastboot kalması sorunu uyumsuz twrp kaynaklıyordur.

iyi şanslar

#Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt