Soru Fastboot kurulumunda hata

acarjudge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Konular
5
Merhaba arkadaşlar, fastboot kurulumu yaparken yaklaşık %90 a vardıktan sonra "failed" yazıp kurulum bitmeden telefon tekrar başlıyor. Daha sonra telefon açılıyor ve kurulumu istediğim rom kuruluyor. Ama kullanımda bazı hatalar alıyorum. Mesala internet bankacılığı ile dekont gönderirken WhatsApp da hata alıyorum. Benzer hatalar. Bu durum normal mi? Kurulumu eksiksiz tamamlamak için ne yapmak gerekir. Bu arada telefon bootloader kilidi açık. Geliştiriciler kısmından da USB hata ayıklama açık.
Şimdiden teşekkürler ederim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
acarjudge, Kilit kapanmadı diye uyarı veriyordur, hata olsa cihaz açılmaz. Linkte yer alan sürümü kullanın hata almazsınız.

Diğer sorunlar fastboot rom yükleme ile ilgili değil,farklı rom yükleyebilirsiniz....

abvfarid

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Farid
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
12
flash tool ayarlarından checkpoint kısmındakıları sil düzelcek, böylede error yapsada normal çalışacak bir sorun çıkarmıyo

acarjudge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, fastboot kurulumu yaparken yaklaşık %90 a vardıktan sonra "failed" yazıp kurulum bitmeden telefon tekrar başlıyor. Daha sonra telefon açılıyor ve kurulumu istediğim rom kuruluyor. Ama kullanımda bazı hatalar alıyorum. Mesala internet bankacılığı ile dekont gönderirken WhatsApp da hata alıyorum. Benzer hatalar. Bu durum normal mi? Kurulumu eksiksiz tamamlamak için ne yapmak gerekir. Bu arada telefon bootloader kilidi açık. Geliştiriciler kısmından da USB hata ayıklama açık.
Şimdiden teşekkürler ederim.
teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

flash tool ayarlarından checkpoint kısmındakıları sil düzelcek, böylede error yapsada normal çalışacak bir sorun çıkarmıyo
teşekkür ederim

Üst Alt