Fastboot işlemi yaklaşık yarım saattir devam ediyor.

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20
Beyler cihaza fastboot ile temiz bir kurulum atayım dedim. Yaklaşık 3000 saniye olacak. 60-70 saniyede biten fastboot işlemi hala devam ediyor. Acaba napmalıyım ?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Hocam bağlantı sorunu yada benzeri herhangi bir sorun olabilir. Yapın demiyorum ama ben olsam yeni rom indirip telefonu tekrar fastboot moda alıp yüklemeyi yeniden yapardım.

Ama şuan yarıda kalacak işlem sonrası fastboot ekranı gelmeme ihtimali var. Küçücükte olsa :)

Oyla:

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@HiddeNKinG
Hocam sorunu çözdüm sizede gönderdiğim özel mesajdaki gibi .system dosyasında takılmadığı için biraz yüz buldum ve telefonu usb'den çekmeden power tuşu ile kapattım. Ardından cihaz kendini yine fastboot moduna aldı. Bende tekrardan flashladım. Sorun çözüldü teşekkürler.

Hocam yeri değil ama birde, developer rom'umu güncelleyince miui'nin kendi internet tarayıcısı kayboluyor. Acaba benim bu internet tarayıcısına erişme imkanım var mıdır ?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
harbor26' Alıntı:
@HiddeNKinG
Hocam sorunu çözdüm sizede gönderdiğim özel mesajdaki gibi .system dosyasında takılmadığı için biraz yüz buldum ve telefonu usb'den çekmeden power tuşu ile kapattım. Ardından cihaz kendini yine fastboot moduna aldı. Bende tekrardan flashladım. Sorun çözüldü teşekkürler.

Hocam yeri değil ama birde, developer rom'umu güncelleyince miui'nin kendi internet tarayıcısı kayboluyor. Acaba benim bu internet tarayıcısına erişme imkanım var mıdır ?

Kaybolmaması gerek ama evet var hocam. Telefnun system/pri-app içinde olması gerek şuan tam emin değilim ama oralarda bir yerde olması gerke

Oyla:

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HiddeNKinG' Alıntı:
harbor26' Alıntı:
@HiddeNKinG

Kaybolmaması gerek ama evet var hocam. Telefnun system/pri-app içinde olması gerek şuan tam emin değilim ama oralarda bir yerde olması gerke

Priv-app'tada yok hocam :D Çok garip :D

Oyla:
Üst Alt