Yardım Fasboot modunda kaldı

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi max 3
Bootloader Kilidi
Açık
Mi max 3 fasboot modunda kaldı stock rom yüklüyorum acılmıyor twrp yüklüyorum acılmıyor mi flas ile yüklüyorum hep fasboot düşüyor rom yüklense bile bootloder acık twrp yükleniyor yine fasboot da kalıyor yardım edin lütfen

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Muhtemelen donanımsal sorun hocam buradan sadece yazılım hakkında bilgi verilir yinede başka cevap gelirse diye takipte kalın derim ama muhtemelen donanımsal sıkıntı var sizde

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Fastboota giriyorsa cihaza ait en son fastboot romu indirin.
Bilgisayarda ADB & Fastboot kuruluysa indirdiğiniz dosyaları arşivden çıkarıp hepsini ADB'nin olduğu klasöre taşıyın flash-all.bat'a çift tıklayın. Olmazsa mesaj atın halledelim.

Oyla:

Adoniss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meral
Cihazım
Mi 11 lite 5g
Konular
2
1. Bilgisayarınızın C diskine (Rom) adında bir klasör oluşturun
2. Cihazınıza ait bu romhttps://xiaomifirmwareupdater.com/miui/nitrogen/stable/V12.0.1.0.QEDMIXM/ dosyasını indirip rardan çıkarın eğer çıkmassa 7zip ile açın
3. Oluşturmuş olduğunuz klasörün içine minimal adb and fastfood klasörünün içindekini ilk 5 tanesini kopyalayıp oluşturmuş olduğunuz Rom klasörüne yapıştırın
4. Indirmiş olduğunuz yazılımı rar'dan çıkarttınız Flash all dan sonra ki 5 ögeyi silin sonra bunları Rom klasörünün içine atın
5. Son olarak cihazınızı Fast b o o t moduna alın aygıt yöneticisinden cihazınızın bilgisayar tarafından görünüm Görünmediğini kontrol edin ve eğer görünüyorsa flaş al butonuna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın

Oyla:
Üst Alt