Yardım Farklı Şarj Cihazı

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Merhabalar.dun nakliyat geldi.sarj cihazımida almışlar.ve şarj edicek yedek şarj cihazim yok 4 gün sonra alabilirim ancak şarj cihazımi.bende uyduruk bir şarj cihazı alsam sorun olur mu?

bluedor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk Ayberk
Cihazım
Xiaomi Max 2
Konular
2
Aynı sorunu yaşayan biri olarak satılan subzero,samsung,(orijinal olmayan) vb. Şarj aletleri mi max 2 cihazını şarj etmedi maalesef.Cikis olarak 2.4,2.1,2.0,1.0 hepsini denedim.Sadece ttech şarj etti onuda kalitesiz bulduğumdan paraya kıyarak Sony orijinal Z serisi(kutusunda ibare olmasa da Q.C 3.0 destekli)şarj aleti aldım ve çok memnunum tavsiye ederim.

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T
Aynı sorunu yaşayan biri olarak satılan subzero,samsung,(orijinal olmayan) vb. Şarj aletleri mi max 2 cihazını şarj etmedi maalesef.Cikis olarak 2.4,2.1,2.0,1.0 hepsini denedim.Sadece ttech şarj etti onuda kalitesiz bulduğumdan paraya kıyarak Sony orijinal Z serisi(kutusunda ibare olmasa da Q.C 3.0 destekli)şarj aleti aldım ve çok memnunum tavsiye ederim.
Çok teşekürler

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ne kadar sürede şarj oluyor cihazınız?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhabalar.dun nakliyat geldi.sarj cihazımida almışlar.ve şarj edicek yedek şarj cihazim yok 4 gün sonra alabilirim ancak şarj cihazımi.bende uyduruk bir şarj cihazı alsam sorun olur mu?

bu şarj cihazlarını öneririm hocam. :)

Oyla:

kasrevi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasrevi
Cihazım
s3 mini
Konular
17
bu şarj cihazlarını öneririm hocam. :)

Hocam dönüştürücü ile xiaomi orjinal şarj aleti kullanmak mı? yoksa bunlardan birini almak mı hangisini tavsiye edersiniz?

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Ben orjinal şarj cihazından yanayım.
Dönüştürücü aparatı oynuyor eğiliyor sağa sola o kötü biraz.o sorunuda japonla çözdüm .haha--

Oyla:

kasrevi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasrevi
Cihazım
s3 mini
Konular
17
Ben orjinal şarj cihazından yanayım.
Dönüştürücü aparatı oynuyor eğiliyor sağa sola o kötü biraz.o sorunuda japonla çözdüm .haha--
Benim dönüştürücü bozuk çıktı ya :( dönüştürücü alayım diyorum iyi bi tane ama bilmiyorum hangisi iyi olur :/

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Benim dönüştürücü bozuk çıktı ya :( dönüştürücü alayım diyorum iyi bi tane ama bilmiyorum hangisi iyi olur :/
Dönüştürücü çok fark ettirirmi bilmiyorum şarj süresini. Ama çok fark olacağını sanmıyorum dönüştürücüler arasında. Tabi teknik olarak daha iyi bilen biri cevaplasa daha iyi olur.

Oyla:
Üst Alt