Yardım Farklı Bir Mobil Veri Sorunu

snoopy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, baya bir bakındım fakat tam olarak aradığım şeyi bulamadım. 10.2.2.0 MIUI ve 8.1.0 Android ile bir haftadır Mi 8 Lite cihazını kullanıyorum. Çok nadir yavaş bağlantı dışında farkettiğim bir sıkıntı veya bulamadığım bir ayar ne servis ne destek ekibi ya anlatmak istediğimi anlamadı ya bilgisizler.

Durum şu ki, 4G bağlantısında gündelik şekilde metroya bindikten sonra 10-15 dkdan fazla internet için sinyal alamayınca, yani 4-5 durak gidince, çıktığımda bazı spesifik uygulamalar bağlantı gelmiş olmasına rağmen bağlantı yok diye açılmıyor ve mobil veriyi kapatıp açmam gerekiyor. Whatsapp, Gmail gibi uygulamalar bağlantı bulduğu anda bildirim de yolluyor açıp çalışıyor da ama mesela yemeksepeti, hepsiburada gibi uygulamaları metrodan çıkıp açmaya çalışınca bağlantı yok diyor ve kapatıp açmayı mecbur kılıyor. Otomatik başlatmayı vs her yolu denedim çalışan uygulamaların ayarlarını birebir diğerlerine de yaptım ama olmuyor tam olarak sorunun ne olduğunu veya bunun adının ne olduğunu bilmediğim için de yabancı/yerli aratamıyorum. Fikri olanların yardımına açığım.

Üst Alt